Image

CBRE rekryterar uthyrningschef för kontor

Karriär CBRE har rekryterat en uthyrningschef för kontor i Sverige. Hon kommer närmast från Kungsleden.
Publicerad den 27 November 2014
Nina de Besche. Bild: CBRE
Nina de Besche.

Nina de Besche, närmast från Kungsleden, blir ny uthyrningschef för kontor på CBRE.

Hon har sedan 2007 arbetat på Kungsleden, där hon är regionchef för Mälardalen Norr och medlem i Kungsledens affärsledning. Innan dess var hon verksam på Vasakronan och AP Fastigheter.

Patrik Kallenvret, managing director på CBRE Sweden:
- I Nina har vi verkligen fått den person vi sökt för att leda vår uthyrningsverksamhet för kontor. Kombinationen av Ninas positiva energi och ledaregenskaper tillsammans med den erfarenhet hon har av stora lyckade uthyrningar, gjorde Nina till ett givet förstaval för oss. Detta är givetvis en viktig pusselbit i vår målsättning att utöka vår redan höga marknadsandel för kontorsuthyrning i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige