Image

Byggstart för Riksbyggen i Halmstad

Bostäder Nästa vecka startar byggnationen av Riksbyggens Brf Salmo Salar i Halmstad.
Publicerad den 6 Oktober 2016
Brf Salmo Salar. Bild: Riksbyggen
Brf Salmo Salar.

Det första spadtaget tas bland annat av kommunrådet Henrik Oretorp (c) och blivande boende i Brf Salmo Salar.

– Det är roligt att vi nu startar bygget av Brf Salmo Salar. Det finns en stor efterfrågan på den här typen av mindre men smarta lägenheter i Halmstad och intresset har varit jättestort, säger Valter Caspersson, projektledare på Riksbyggen.

Brf Salmo Salar kommer att innehålla lägenheter mellan 30 och 52,5 kvadratmeter. Boendekonceptet kallas för Steg Ett och bostadsrätterna byggs vid Nissastrand i centrala Halmstad.

– En smart liten storstad är vad Halmstad ska kännetecknas för i framtiden, så Riksbyggens koncept är passande. Jag är övertygad om att smarta lösningar i samhällsbygget skapar attraktivitet, säger Henrik Oretorp, kommunråd (c) och ordförande för Samhällsbyggnadsutskottet i Halmstad kommun.

Beräknad inflyttning sker hösten/vintern 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige