Image
Forumkvarteret i Uppsala.
Forumkvarteret i Uppsala. Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg hyr ut till Beyond Retro i Uppsala

Uthyrning Vintagekedjan Beyond Retros hyr 400 kvadratmeter i Forumkvarteren i Uppsala av Atrium Ljungberg.
Publicerad den 17 Mars 2022
Annons
Image

Etableringen i Uppsala blir Beyond Retros åttonde i Sverige. Hyresavtalet med Beyond Retro är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.
– Efterfrågan på kvalitativ second hand och unika plagg ökar varje år. Uppsala har länge varit på vår radar, och vi är glada att äntligen öppna en centralt belägen butik i Sveriges fjärde största stad, säger Mark Ellis, Associate Director of Nordic Finance & Expansion på Beyond Retro.
– Vi är väldigt glada över att tillföra en hållbar modeaktör av hög kvalitet som är unik för Uppsala. Atrium Ljungberg har ambitiösa hållbarhetsmål som passar bra med Beyond Retro, säger Thomas Levander, fastighetschef på Atrium Ljungberg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Juristen: "Mäklarna behöver bli bättre i att upptäcka försök till penningtvätt"

Ekonomi/Finansiering Antalet rapporterade försök till penningtvätt genom fastighetsaffärer ökar menar förbundsjuristen på Mäklarsamfundet. Det behövs mer utbildning och att man jobbar mer aktivt med frågorna inom mäklarkåren, det säger Emil Ericsson som är expert på penningtvätt. Här kommer han med fyra konkreta tips på hur man kan undvika att fastigheten säljs i kriminella syften.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige