Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg

Tisdag 14 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Digitaliseringen påverkar alla delar av näringslivet och samhället. De som inte är med på banan hamnar hopplöst på efterkälken. Det här seminariet ger er vägledning i det nya digitala fastighetslandskapet.Ecopilot


Peter Wegdell, vd, Ecopilot

Partnerlogo Ecopilot utvecklar, marknadsför och via partners säljer innovativa och intelligenta mjukvarutjänster för fastighets- och energioptimering. 

Ecopilot ökar den genomsnittliga energibesparingen i fastigheter genom att utnyttiga byggnades inbyggda termiska lagringsförmåga samt samköra fastigheternas värme- kyl- och ventilationssystem för att uppnå en högre effektivitet, bättre ekonomi och mindre miljöpåverkan.

Göteborg Energi – Gothnet


Sofia Söder, vd GothNet.

Partnerlogo

Göteborg Energi Gothnet bygger framtidens digitala Göteborgssamhälle. Vi äger och driver ett stadsnät där huvudprodukterna är Ethernet, Svartfiber och Våglängder. Vi driver också Datacenter som ger dig möjlighet att hyra plats för dina servrar och kommunikationsutrustning. Vårt Datacenter sitter som en spindel i nätet, vi är ett oberoende och neutralt stadsnät.

Marknaden är främst operatörer, offentlig verksamhet, företag och fastighetsägare verksamma i Göteborgsregionen.

Vi bygger infrastruktur för olika tjänster, såsom bredband, telefoni och TV. I stadsnätet hanteras ett flertal olika operatörer som på lika villkor kan leverera tjänster, samt säkerställa tillgången till samhällskritiska tjänster med hög kvalitet och tillgänglighet.

Fastighetsägare väljer oss för att knyta samman sina fastigheter i ett fibernät. Det möjliggör att man kan erbjuda sina kunder tjänster via de tjänsteoperatörer som finns i vårt stadsnät  för exempelvis telefoni, service och fri Wifi, samt sänka sina egna driftkostnader.

TMPL Solutions


Eric Anderbjörk, vd, TMPL Solutions

Partnerlogo TMPL Solutions är en tjänst som skapar ett bättre och mer hållbart boende. Tekniska lösningar som samsas med en social plattform där både grannar, näringsidkare och fastighetsbolag samverkar med varandra. 

Kärnan i tjänsten är en lättbegriplig och kraftfull app där användaren har fullständig kontroll över alla delar i sitt boende.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg 2017

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen, Göteborg. 

När: 14 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4495 kr exkl moms. 

Anmälan: Här!

Digitaliseringsfrågorna är de kanske hetaste frågorna i fastighetsbranschen just nu. Många menar att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och att hälften av dagens yrken kommer att vara försvunna om 20 år. Hur påverkar detta samhället och fastighetsbranschen? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Hur arbetar branschen när det gäller digitalisering? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se


Partners:​