Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg

Tisdag 14 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Digitaliseringen påverkar alla delar av näringslivet och samhället. De som inte är med på banan hamnar hopplöst på efterkälken. Det här seminariet ger er vägledning i det nya digitala fastighetslandskapet.Karin Zingmark

Karin Zingmark

Karin Zingmark är moderator på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg. Hon driver sedan 2016 eget företag som ledarskaps- och kommunikationskonsult, moderator och författare, med fokus på digitaliseringsfrågor. Hon har tidigare haft roller som marknadschef och kommunikationschef på bolag som Microsoft, Viasat och Canal Digital.
Alexander Bard

Alexander Bard

Alexander Bard är keynote speaker på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg. Han är bland annat författare, låtskrivare, filosof, producent, debattör, föreläsare, psykoanalytiker och rådgivare. Han har bland annat skrivit böckerna Nätokraterna, Det globala imperiet och Synteism - att skapa Gud i internet, tillsammans med Jan Söderqvist. Han har - med nästan skrämmande träffsäkerhet - förutsett hur användandet av internet har utvecklats och han är en eftertraktad rådgivare till digitala startups.
Ante Baric

Ante Baric

Ante Baric är sedan 2016 digitaliseringsansvarig på Göteborgs stad. Han har tidigare bland annat haft ledande positioner inom bland andra Phonera, ComHem, TeliaSonera och Bredbandsbolaget.
Christian Wictorin

Christian Wictorin

Christian Wictorin är sedan 1 september försäljningschef för IP Only i Sverige. Han var tidigare Manager för Smart City & Digital Strategy på WSP Sverige. Han är civilekonom från Högskolan i Halmstad och har även arbetat för bland andra Vicicom, Itux Communication (Com Hem) och Teracom.
Daniel Kraft

Daniel Kraft

Daniel Kraft är sedan oktober 2015 chef för proptech ventures på Stronghold. Han har varit verksam inom Stronghold sedan 2013 och är styrelseledamot för flera bolag som Stronghold har intressen i, som Workaround, Datscha och Tessin. Före Stronghold-tiden var han i tre år managementkonsult på Capgemini.
Eric Anderbjörk

Eric Anderbjörk

Eric Anderbjörk är sedan 2015 vd för TMPL Solutions, som har utvecklat en plattform för smartare boenden. Han var tidigare vd för Appanero i sex år. Dessförinnan Managing Director för Nokia Enterprise Solutions i Afrika och Mellanöstern samt Head of Business Development för Nokia Scandinavia. Han har även en bakgrund inom Bredbandsbolaget och Apple.
Mattias Nyström

Mattias Nyström

Mattias Nyström är sedan 2017 Chief Digital Officer på Castellum. Han har lång erfarenhet från arbete med digitaliseringsfrågor ur olika perspektiv från sin position som medgrundare till affärsutvecklingsbyrån Great Works med kunder som SAS, Pernod Ricard och Danske Bank.
Michael Grahn

Michael Grahn

Michael Grahn är chefsekonom på Danske Bank. Han har arbetat med analys och strategi inom Danske Bank sedan 2000 och han är chefsekonom sedan i somras. Han är utbildad civilekonom från Stockholms universitet och har även arbetat för bland annat Finansdepartementet, SEB, Volvo Cars.
Niklas Dalgrip

Niklas Dalgrip

Niklas Dalgrip har varit verksam inom SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB) sedan 2011. I juli 2016 blev han chef för bolagets nystartade Driftavdelning. När SISAB skapade Driftavdelningen 2016 blev han chef för avdelningen. Han är utbildad driftingenjör från Mitthögskolan i Sundsvall/Härnösand och har genom årens lopp arbetat med utvecklingsprojekt inom drift, digitalisering och kommunikation.
Per Andersson

Per Andersson

Per Andersson är sedan 2013 senior konsult på analysföretaget HUI Research som ägs av Svensk Handel. Han har en fil kand i företagsekonomi från Lunds universitet och har tidigare för bland andra Niras, JLL och Ica samt varit centrumutvecklare i Uddevalla.
Peter Karlsson

Peter Karlsson

Peter Karlsson är sedan årsskiftet innovationsledare på Akademiska Hus. Han har arbetat inom Akademiska Hus sedan 2004 i ett flertal olika ledande roller, bland annat som energi- och teknikchef och controller. Han har både en masterexamen med inriktning Automation och en MBA-examen med inriktning Innovation från Chalmers.
P-G Persson

P-G Persson

P-G Persson är sedan 2008 vd för det västsvenska fastighetsbolaget Platzer. Han är utbildad civilingenjör från Chalmers och har tidigare arbetat för bland andra Skanska och Coor Service Management.

Sofia Söder

Sofia Söder

Sofia Söder är vd för Göteborg Energi GothNet. Hon har varit verksam inom Göteborg Energi-koncernen sedan 1989 och har sedan 2005 haft olika positioner inom Gothnet, bland annat affärsutvecklingschef och vice vd.
Stephan Begic

Stephan Begic

Stephan Begic har arbetat med IT-frågor och IT-kommunikation i 25 år. De senaste åren har han arbetat som IT-chef på Stena Fastigheter. 
Viktor Lindström

Viktor Lindström

Viktor Lindström är energiexpert på Ecopilot som hjälper fastighetsägare att minska sin energiförbrukning. Han är civilingenjör med inriktning energiteknik från Umeå Universitet och har tidigare arbetat med energifrågor på Ecopilots systerbolag Kabona.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg 2017

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen, Göteborg. 

När: 14 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4495 kr exkl moms. 

Anmälan: Här!

Digitaliseringsfrågorna är de kanske hetaste frågorna i fastighetsbranschen just nu. Många menar att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och att hälften av dagens yrken kommer att vara försvunna om 20 år. Hur påverkar detta samhället och fastighetsbranschen? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Hur arbetar branschen när det gäller digitalisering? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se


Partners:​