Image

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg - 21 November 2019

Torsdag 21 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Digitaliseringen påverkar alla delar av näringslivet och samhället. De som inte är med på banan hamnar hopplöst på efterkälken. Det här seminariet ger er vägledning i det nya digitala fastighetslandskapet.


Medverkande talare 2019 uppdateras löpande – håll utkik!

Karin Adelsköld, moderator

Karin Adelsköld, moderator

Karin Adelsköld är teknikjournalist och komiker och har bevakat internet sen 1995, då för Sveriges Radios räkning. Hon har sen dess producerat flertalet program om internet för Vetenskapsradion i P1 och på SVT och jobbat för Teknikdelegationen och IVA. Hon har flera gånger listats som en av digitala Sveriges pionjärer för sitt arbete med internet och jämställdhet och är sedan två år tillbaka hedersdoktor vid Lunds tekniska högskola.
Petter Bengtsson

Petter Bengtsson

Petter Bengtsson är sedan 2017 vd för Zynka Group som driver digitaliseringen av bygg- och fastighetsbranschen genom att tillhandahålla skräddarsydda digitala lösningar för fastighetsägare och byggentreprenörer.
Jonas Sonberger

Jonas Sonberger

Jonas Sonberger är sedan 2017 CDO på Fastighets AB Balder. Han har ett förflutet inom teknik- och automotivbranschen och har lång erfarenhet av att ledande positioner inom it och digitalisering.
Ylva Berg

Ylva Berg

Ylva har stor erfarenhet inom ledande roller samt CIO och har framgångsrikt lett komplexa projekt för modernisering av IT-plattformar, sammankoppling av system och tjänster samt förverkligande av visionära strategier. I grunden har Ylva en civilingenjörexamen inom väg och vatten.
Anders Logg

Anders Logg

Anders Logg är professor i matematik på Chalmers och föreståndare för Digital Twin Cities Centre, nationellt kompetenscentrum för forskning och innovation inom digitala tvillingar för smarta städer.
Tore Johnsson

Tore Johnsson

Tore Johnsson är sedan 2018 Regional Digitaliseringskoordinator på Västra Götalandsregionen. Han har arbetat i telekombranschen sedan 80-talet och har en bred erfarenhet av hårdvara inom telekom och inom operatörsbranschen inklusive kommunala stadsnät.
Aric Dromi

Aric Dromi

Aric Dromi är framtidsforskare, digital filosof och kallar sig också professionell upprorsmakare. Han ser uppkommande globala trender och hjälper till att identifiera de strategiska konsekvenser som trenderna medför. Hans arbete är inte bransch-specifikt utan sträcker sig över områden som utveckling inom vetenskap och teknologi, ekonomi, politik, demografi och miljöfrågor. Aric Dromi är, bland mycket annat, verksam som chefsfuturolog på Volvo Cars. 
Gunilla Liedman

Gunilla Liedman

Gunilla Liedman är Customer Success Manager på Spacemaker. Det digitala verktyg som Spacemaker utvecklar hjälper fastighetsutvecklare och arkitekter att ta smartare beslut i tidiga skeden, vilket bidrar till bättre design av framtidens städer.
Peter Karlsson

Peter Karlsson

Peter Karlsson är innovationsledare och diversearbetare inom digitalisering på Akademiska Hus, samt leder Akademiska Hus transformationsprogram med fokus på digitalisering och affärsutveckling. Han har sedan tidigare jobbat på olika poster inom Akademiska Hus, bla med ansvarsområde inom energi och uppbyggnaden av system för energiuppföljning. Före Akademiska Hus var han utvecklingsingenjör och teknisk chef på ett företag inom material-och rymdteknik. Där jobbade han med kolfiberstrukturer för rymdindustrin och har bl.a byggt delar av en robot som nu finns på Mars.
Amir Chizari

Amir Chizari

Amir Chizari är sedan 2019 Chief Digital Officer på Riksbyggen. Han har arbetat inom Riksbyggen sedan 2008, bland annat som IT-chef. Han har även arbetat för Qbranch och Praktikertjänst.
Johan Nyhus

Johan Nyhus

Johan Nyhus leder Reformklubbens Göteborgskontor, där han framförallt jobbar med samhällsbyggnads- och ledarskapsfrågor. Johan var tidigare socialdemokratiskt kommunalråd i Göteborg och ordförande för trafiknämnden. Johan har haft en central roll i arbetet med det västsvenska paketet med stora satsningar på vägar, järnvägar och kollektivtrafik.
Göran Lindsjö

Göran Lindsjö

Göran Lindsjö är AI-rådgivare i Sverige och internationellt och har startat och drivit flera företag inom AI. Han är bosatt i USA och arbetar med ett omfattande nätverk av de ledande universiteten, företagen och analytikerna inom AI. Göran har även lång erfarenhet från styrelsearbete i flera IT-företag och genom arbete på Regeringskansliet av styrningsfrågor inom digitalisering för svensk offentlig förvaltning. Han är också en frekvent anlitad föreläsare och inspiratör företagsinternt, på konferenser och universitet i Europa och USA.
Stephan Begic

Stephan Begic

Stephan Begic har en teknisk bakgrund från IT/telecom sedan 25 år tillbaka där han byggt allt från kommersiella satellitnätverk och gsm-lösningar till Contact center. Sedan 7 år tillbaka jobbar han som IT-chef på Stena Fastigheter, och de senaste 2 åren fokuserat och drivit Stena Fastigheters Proptech satsning.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg 2019

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen, Göteborg. 

När: 21 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kr exkl moms. 

Anmälan: Här!

Digitaliseringsfrågorna är de kanske hetaste frågorna i fastighetsbranschen just nu. Många menar att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och att hälften av dagens yrken kommer att vara försvunna om 20 år. Hur påverkar detta samhället och fastighetsbranschen? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Hur arbetar branschen när det gäller digitalisering? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Partners:
Film från det senaste eventet: