Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm

Onsdag 3 maj, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Digitaliseringen påverkar alla delar av samhället och näringslivet - de som inte hänger med i processen hamnar hopplöst på efterkälken. Det här seminariet ger er inspiration och vägledning i det nya digitala fastighetslandskapet.Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering här

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering En moderator i en virtuell värld, praktiska exempel från den digitala vardagen och en Alexander Bard i högform som förutspådde fastighetsbranschens framtida stora utmaning. På onsdagen genomfördes Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering. Se bilderna här.Niklas Dalgrip är chef för Sisabs driftavdelning.

Så sparar Sisab 40 miljoner om året

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Sisab ligger långt framme i digitaliseringsarbetet. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering berättar Sisab om sitt helhetsgrepp som sparar stora pengar varje år.
Anmäl er till seminariet nu – i dag är sista dagen för Boka Tidigt-erbjudandet.


Patrick Mesterton och Mats Hederos berättar om det digitala tillväxtcentret Epicenter i Stockholm.

Inspiration: Framtidskontoret Epicenter

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Med flexibla digitala lösningar räcker det med en personalstyrka på tio personer för att hantera de 3 000 personer som har det digitala tillväxtcentret Epicenter i Stockholm som sin arbetsplats. Hur går det till och hur kan det utvecklas? Vd Patrick Mesterton och Mats Hederos, vd för fastighetsägaren AMF Fastigheter, berättar.Här är talarna på seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering.

Sista chansen – i dag stänger anmälan

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Vill du träffa och lyssna på Danica Kragic Jensfelt, Per-Arne Rudbert, Patrick Mesterton, Mats Hederos, Anneli Jansson, Kerstin Lindberg Göransson, Mikael Granath, Lena Boberg, Niklas Dalgrip, Christian Wictorin, Jan Ryderstam, Christer Sjöström, Peter Hallberg, Niklas Larsén, Carl Johansson, Christoffer Börjesson, Karin Adelsköld och Alexander Bard? Den 3 maj talar de på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering – i dag stänger anmälan.


Onsdag den 3 maj är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Scandic Continental i Stockholm. På torsdag stänger anmälan.

Bubbel och Bard avslutar seminariet – anmäl dig senast på torsdag!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Fastighetssverige har nu lagt in ett branschmingel som avslutning på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Scandic Continental den 3 maj. Se hela programmet här.Jan Ryderstam, Christer Sjöström och Peter Hallberg.

Internet of Things – nu händer det

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Varje dag ansluts över fem miljoner saker till Internet – om fem år beräknas 50 miljarder enheter vara uppkopplade. Många menar att genombrottet för Internet of Things i fastighetsbranschen håller på att ske – nu! Vad innebär detta och vilka möjligheter finns för branschen?


Säkerhetsbrister när fastigheter digitaliseras

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering När fastigheter blir allt mer uppkopplade ökar också riskerna för intrång - konsekvenserna kan bli allvarliga.
Nu är det två veckor kvar till Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering – passa på och säkra din plats.Per-Arne Rudbert.

Pionjären om digitaliserad fastighetsförvaltning

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Per-Arne Rudbert är en av pionjärerna när det kommer till digitaliserad fastighetsförvaltning. Den 3 maj ger han sin syn på hur ett fastighetsförvaltande bolag bör tänka genom digitaliseringsprocessen.


Virtuell och förstärkt verklighet i framtidens arkitektur

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Utvecklingen inom Virtual och Augmented Reality innebär nya grepp för att visualisera och utveckla framtida byggprojekt. Arkitektkontoret MER ligger i framkant.Vd:arna Anneli Jansson, Mikael Granath, Kerstin Lindberg Göransson och Lena Boberg diskuterar digitaliseringen möjligheter.

Storbolags-vd:arna om digitaliseringens möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Digitaliseringen är inte längre en trend utan ett faktum att förhålla sig till. Hur ser vd:arna för de stora svenska fastighetsbolagen på utvecklingen och framtiden? Hur arbetar de i dag, var finns möjligheterna, utmaningarna och fällorna?


Den digitala retailrevolutionen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Frågan är inte längre e-handel, köpcentrum eller cityhandel. I det uppkopplade och sammankopplade samhället köper vi saker och tjänster överallt, och när som helst. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering berättar Carl Johansson från HUI Research om dagens och framtidens uppkopplade handel.Smarta lampor och lyktstolpar - nästa generations smartphones

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering I framtiden kan intelligenta lampor och lyktstolpar vara hjärnorna som styr omgivningen.
Christian Wictorin, chef för Smart City & Digital Strategy på WSP föreläser på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering om ”nästa generations smartphones”.


Robotprofessorn: När science fiction blir science reality

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering I framtidens Sverige är robotar en naturlig del av vardagen. Vad innebär detta för arbetslivet, arbetsplatserna och oss som människor?
Danica Kragic Jensfelt föreläser om detta på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering.Alexander Bard är keynote speaker på det nya seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering.

Nytt seminarium – Alexander Bard som keynote speaker

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Den 3 maj hålls Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Scandic Continental i Stockholm.
Seminariet behandlar digitaliseringen av fastighetsbranschen ur flera olika aspekter.
Den kontroversielle IT-filosofen och författaren Alexander Bard är keynote speaker.Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm 2017

Var: Scandic Continental, Vasagatan 22 (mitt emot Centralstationen), Stockholm. 

När: 3 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Anmälan: Här, senast 27 april!

Digitaliseringsfrågorna är de kanske hetaste frågorna i fastighetsbranschen just nu. Många menar att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och att hälften av dagens yrken kommer att vara försvunna om 20 år. Hur påverkar detta samhället och fastighetsbranschen? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Hur arbetar branschen när det gäller digitalisering? Det nya seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se