Image

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning - 19 November 2020

19 november

Vi är mitt i en digital revolution. Vårt sätt att leva och göra affärer förändras och kommer att förändras ännu mer framöver. Nya proptech-lösningar förenklar vardagen för både hyresgäster och fastighetsägare - möjligheterna är enorma om man kan se och hitta dem. Det här seminariet ger er inspiration och vägledning i det nya digitala fastighetslandskapet.


Partners 2020

Avy

Partnerlogo

Avy hjälper fastighetsägare att öka värdet på sina bostadsbestånd och förbättra kundnöjdheten hos de boende genom digitala verktyg. Med ett nytt gränssnitt kan fastighetsägare effektivt erbjuda sina kunder ett smartare boende med enkel tillgång till betalning, kommunikation och service kopplat till hemmet. Detta bygger på en teknisk plattform som tillgängliggör möjligheter för båda parter som inte tidigare kunnat realiseras i en analog värld. Avy är en tjänst i skärningspunkten mellan FinTech, PropTech och Co-sharing.


Mikaela Svefors, medgrundare och affärsutvecklings- ansvarig, Avy

Zynka Group

Partnerlogo

Zynka Group är BIM-experter, baserade i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi levererar nytänkande digitala lösningar och tillhandahåller expertkunskaper i varje steg av din fastighetsaffär, från projektutveckling till fastighetsförvaltning.

Vi går i frontlinjen för den digitala transformationen av bygg- och fastighetsbranschen för att maximera våra kunders effektivitet, kvalitet och lönsamhet. Vår nyfikenhet och passion för ny teknik, kombinerad med lång erfarenhet, gör att vi kan utmana branschen. Vi ser alltid helheten och driver utvecklingen framåt. Målet är att skapa fler och större bestående värden – både för våra kunder och samhället i stort.


Petter Bengtsson, VD, Zynka Group

Nya Boendet

Partnerlogo

Nya Boendet är en ny marknadsplattform för nyproducerade bostäder i samtliga boendeformer. Vi marknadsför alla bostäder lokalt i Sveriges största digitala medier för att nå bostadssökande. Visionen är att vara den självklara platsen för all nyproduktion.

Nya Boendet skapades ur ett behov och ett hål på marknaden. Det har i alla år saknats en egen marknadsplats för nyproducerade bostäder. Ett ställe som visar den fulla potentialen, de rätta nyckeltalen, rätt information, hjälp och rådgivning tillsammans med inspiration. Vi älskar nyproduktion och prioriterar den. Vi vill att du på Nya Boendet får en maximerad upplevelse när du söker efter ditt nya drömhem. Oavsett var i landet bostaden finns, oavsett boendeform så ska du kunna hitta allt samlat hos oss.

Vi startar i Stockholm och Uppsala på våra kunders begäran men innan året är slut blir vi rikstäckande. Om du saknar några bostadsprojekt i ditt område, kom tillbaka snart igen då det fylls på med nya varje vecka. Använd dig av Bostadsagenten för att bevaka ditt område så får du notis om när det dyker upp nya bostäder där.

Utöver att göra det enkelt för dig genom att alla nyproducerade bostäder finns samlade här vill vi ge dig mer. Vi har i bloggen olika teman som kan intressera dig, allt är kopplat till boendet men handlar om mer än att bara bo.


Monika Pirslin, Nya Boendet (Fotograf: Kimberly Hero)

Fasticon

Partnerlogo

Fasticon är den ledande kompetensförsörjaren i fastighetsbranschen, vi är branschens specialister inom rekrytering, kompetensutveckling och Interim/Konsultlösningar i fastighetsbranschen.

Fasticon Kompetens är idag en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding och är noterade på stockholmsbörsen, First North. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.

Vi genomför cirka 250 fastighetsrelaterade rekryteringar per år. Vi har i dagsläget ett 70-tal konsulter uthyrda i spännande uppdrag. Är du intresserad av en karriär i fastighetsbranschen, registrera ditt cv och hitta alla våra lediga tjänster och uppdrag på www.fasticonjobb.se


Henrik Olsson, koncernchef och vd, Fasticon

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2020

Var: Epicenter Stockholm, Mäster Samuelsgatan 36​​

När: 19 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Två av branschens starkaste strömningar just nu är digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och minskade klimatavtryck. Under den här dagen uppdaterar du dig om de senaste trenderna inom digitalisering och fastighetsförvaltning.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

 

Se filmen från 2019 års event här:


Partners: