Image

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm - 8 Maj 2019

Onsdag 8 maj, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Vi är mitt i en digital revolution. Vårt sätt att leva och göra affärer förändras och kommer att förändras ännu mer framöver. Nya proptech-lösningar förenklar vardagen för både hyresgäster och fastighetsägare - möjligheterna är enorma om man kan se och hitta dem. Det här seminariet ger er inspiration och vägledning i det nya digitala fastighetslandskapet.


Partners 2019

Datscha

Partnerlogo Datscha AB är en världsledande software as service-leverantör (SaaS) av webbaserade tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter. Datscha verkar i dagsläget på tre marknader, Sverige, Storbritannien och Finland. De flesta av Datschas kunder är verksamma inom finans- eller fastighetsmarknaden. Datscha har mycket nöjda kunder. I Datschas årliga kundundersökningar är det fler än 97 procent av våra kunder som rekommenderar oss till vänner och kollegor.

 


Jacob Philipson, vd, Datscha

LSS, ASSA ABLOY

Partnerlogo ASSA ABLOY Logistic Security Solutions tillhandahåller produkter och tjänster inom säker identifiering och leverans till företagskunder inom bland annat bygg och fastighet.
Med vår lösning möjliggör vi obemannade leveranser, dygnet runt med hjälp av digitala mobila nycklar. Säkert, tryggt och bekvämt. Levereraser kan ske i containrar, leveransboxar eller in i förråd. Då säker åtkomst kan göras närsomhelst på dygnet, elimineras väntetid, både för leverantör och mottagare av gods. Leveranssigneringen sker digitalt vilket ger automatiskt full spårbarhet i realtid. Effektiv transport och distribution bidrar också till en hållbar verksamhet samt mindre påverkan på miljön. 


 


Taline Forsberg, Business Development Manager, LSS

Traka, ASSA ABLOY

Partnerlogo Traka är ett ledande företag inom nyckelhantering med fokus på helhetslösningar, integrationer och därmed stöd till fastighetsbolagens digitala transformering. Traka är en global aktör och del av ASSA ABLOY koncernen. 
Nyckelhantering är en viktigt del av fastighetsbolagens vardag och säkerhet. Effektiv digital hantering av nycklar kan innebära stora kostnadsbesparingar, förenklade arbetssätt och ökad tryggheten.
Omställningen till en digital lösning ger mindre administration, med digitala kvittenslistor i realtid. Automatiserade processer, vilket gör nycklar tillgängliga 24/7 ute i verksamheten. 100% spårbarhet, eftersom tillträde till nycklar styrs digitalt med ID06 eller passerkort.
De förbättrade processerna ger inte bara ökad säkerhet och kontroll utan minskar också driftpersonalens bilkörande. Det bidrar både till lägre kostnader och minskad miljöpåverkan.

 


Johan Lokind, Business Development Manager, Traka

Schneider Electric

Partnerlogo Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering - mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem. Vi erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi, automation och mjukvara. I vårt globala ekosystem samarbetar vi i vår öppna plattform med ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och utvecklare för att leverera realtidskontroll och optimala lösningar. Vi tror att alla fantastiska medarbetare och partners gör Schneider Electric till ett fantastiskt företag. Vårt engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On” är överallt och för alla.

 


Andreas Finnstedt, VP, Schneider Electric Digital Energy

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm 2019

Var: Stockholm Waterfront​, Nils Ericsons Plan 4​

När: Onsdag 8 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Anmälan: Här. 

Digitaliserings- och proptechfrågorna är de hetaste frågorna i fastighetsbranschen. Hur påverkas fastighetsbranschen av att hälften av alla yrken kan vara bortautomatiserade om 20 år? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:


Partners: