Image

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning - 19 November 2020

19 november

Digitaliseringen påverkar och utvecklar fastighetsförvaltningen i grunden. Och Corona-pandemin har ytterligare snabbat upp den här utvecklingen. Under den här dagen får du gott om exempel och inspiration som ger dig ett försprång i den digitala kapplöpningen i fastighetsbranschen.


Medverkande 2020 presenteras löpande

Karin Adelsköld, moderator

Karin Adelsköld, moderator

Karin Adelsköld är teknikjournalist och komiker och har bevakat internet sen 1995, då för Sveriges Radios räkning. Hon har sen dess producerat flertalet program om internet för Vetenskapsradion i P1 och på SVT och jobbat för Teknikdelegationen och IVA. Hon har flera gånger listats som en av digitala Sveriges pionjärer för sitt arbete med internet och jämställdhet och är sedan två år tillbaka hedersdoktor vid Lunds tekniska högskola.
Marie Bucht

Marie Bucht

Marie Bucht är vd för Novi Real Estate. Hon var dessförinnan på Headlight International där hon arbetade med executive search inom fastighetsbranschen. Hon har också erfarenhet från olika ledande befattningar på Skanska, NCC och Newsec. Hon medverkar som branschexpert/sidekick under dagen.
Maria Wallin-Fredholm

Maria Wallin-Fredholm

Maria har mer än 10 års erfarenhet av finansiell stabilitets- och makroekonomisk analys, bl.a. från Finansdepartementet och Riksbanken. Marias specialitet är bostadsmarknaden och hushållens ekonomi. Maria har ekonomexamen från Uppsala Universitet. 
Peter Wiman

Peter Wiman

Peter Wiman är analyschef på Savills, där han har arbetat sedan 2005. Han arbetade dessförinnan på EY. Utöver analysfrågor och generell fastighetsrelaterad rådgivning har han en bred erfarenhet av fastighetsvärdering samt förvärvsrådgivning och due diligence och har varit delaktig i ett antal större transaktioner på den svenska marknaden. Han är auktoriserad fastighetsvärderare av Samhällsbyggarna samt RICS och har en MSc från KTH.
Mikaela Svefors

Mikaela Svefors

Mikaela Svefors är medgrundare och kommersiellt ansvarig för Avy som med digitala verktyg förbättrar kundnöjdhet och ökar värdet på bostadsfastigheter för fastighetsägare. Mikaela har en bakgrund inom management consulting på PwC London, med många år inom finansiell och kommersiell due diligence. Hon kommer närmast från Oscar Properties där hon drivit flertalet bostadsutvecklingsprojekt och ansvarade för lanseringen av deras nya retail concept Oscar Deli, som en del i arbetet kring den fysiska och digitala kundresan.
Henrik Byström

Henrik Byström

Henrik Byström började arbeta på Microsoft år 2008. Han är affärsområdeschef för Microsoft365 och leder Microsoft Sveriges arbete med Det Nya Arbetslivet, d.v.s. att anamma ett modernt arbetssätt, ledarskap och medarbetarfokus med hjälp av modern teknik. Henrik har över 20 års erfarenhet av att leda olika former av team samt diskutera och införa samarbets- och kommunikationslösningar hos kunder inom både privat och offentlig sektor.
Monika Pirslin

Monika Pirslin

Monika Pirslin är grundare av både c/o Properties (2016) och Nya Boendet (2019). Hon har arbetat med bostadsutveckling i 15 år, är fastighetsmäklare i grunden och har tidigare arbetat med bland annat försäljning och marknadsföring på Peab Bostad, som marknadschef på Svensk Nyproduktion & Svenska Mäklarhuset och som verksamhetsutvecklare på Stockholmshem.


Britt Lindqvist

Britt Lindqvist

Britt Lindqvist är sedan 2011 utvecklingschef på Vasakronan. Hon har tidigare arbetat med olika former av affärsutveckling på bland andra Selecta, Addici och Manpower och varit examinator för Svensk Kvalitetsutveckling.
Henrik Forsberg

Henrik Forsberg

Henrik Forsberg är sedan 2016 teknik- och projektchef på Novi Real Estate. Han har tidigare bland annat varit affärsområdeschef på Hifab, haft flera ledande roller inom KF Fastigheter och arbetat som installationskonsult (VVS) i fyra år. Han är civilingenjör från KTH. Han är ordförande i juryn för Årets Tekniska Förvaltare.
Lena Boberg

Lena Boberg

Lena Boberg är sedan våren 2020 vd för Alecta Fastigheter. Hon var tidigare vd för Ica Fastigheter och dessförinnan var hon finanschef på bolaget i fyra år. Hon har tidigare varit finanschef på Skandrenting och även arbetat för bland andra Know It och Hagströmer & Qviberg. Hon är med i juryn för Årets Tekniska Förvaltare.
Christoffer Börjesson

Christoffer Börjesson

Christoffer Börjesson är Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Stockholm och dess dotterbolag Fastighetsägarna Service. Han kom till Fastighetsägarna 2017, då som chef för digital fastighetsutveckling. Han var tidigare produktchef på KTC Control. Han har efter utbildning på Chalmers erfarenhet av teknikföretag inom IT-infrastruktur i fastigheter och har drivit frågor runt digitalisering, internet of things och IT-säkerhet i fastighetsbranschen. Han är med i juryn för Årets Tekniska Förvaltare.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2020

Var: Epicenter Stockholm, Mäster Samuelsgatan 36​​

När: 19 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
Enligt besked från Polismyndigheten är Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att nu boka din plats!

Två av branschens starkaste strömningar just nu är digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och minskade klimatavtryck. Under den här dagen uppdaterar du dig om de senaste trenderna inom digitalisering och fastighetsförvaltning.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:

 

 

Se filmen från 2019 års event här: