Hem » Branschguiden » Konsulter » Tenant & Partner

Fastighetssveriges Branschguide

Tenant & Partner


Sedan 1992 har vi på Tenant & Partner lagt all vår kraft på att hjälpa hyresgäster och de som äger sina lokaler för eget bruk med alla frågor som rör fastigheter och lokaler.

Vi hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet genom att hitta och utveckla den perfekta lokalen. Tenant & Partner tar hand om helheten och driver projektet från första möte, till färdig och inflyttat lokal. Vi levererar en strategiskt utvald och anpassad lokal, ett professionellt avtal och förhandlar fram marknadens absolut lägsta hyra.

De senaste åren har vi bland andra hjälpt Bisnode, HiQ, Forsman & Bodenfors, Tele2 Arena, Intrum Justitia, Försäkringskassan & Nacka Kommun.

Vi är idag 60 medarbetare som är verksamma i hela landet och våra kontor ligger i Stockholm och Göteborg. 2013 placerade sig Tenant & Partner i topp bland Europas bästa arbetsplatser på Great Place to Works lista. Sedan 2011 är vi även invalda i Great Place to Works svenska ”Hall of Fame”.

Läs gärna mer om oss på www.tenantandpartner.com


Skrivet om Tenant & Partner

Afa förlänger avtal på Västra Kungsholmen

Uthyrning Afa Fastigheter och Visma har tecknat avtal för en åttaårsförlängning på Lindhagensgatan 94-96 på Västra Kungsholmen. Avtalet omfattar Vismas 11 600 kvadratmeter stora huvudkontor.


Tenant & Partner storrekryterar

Bolag Stor efterfrågan gör att Tenant & Partner förstärker sitt Stockholmskontor med fem nya rekryteringar.


Kindred Group expanderar i Urban Escape

Uthyrning Speloperatören Kindred Group expanderar sin verksamhet i Stockholm genom att flytta in i AMF:s projekt Urban Escape på Regeringsgatan.


Storuthyrning i Fabeges nya projekt i Hammarby Sjöstad

Uthyrning Fabege har tecknat avtal med Naturvårdsverket om flytt till Trikåfabriken 9 i Hammarby Sjöstad, som nu moderniseras och byggs till. Avtalet gäller 7 700 kvadratmeter.


Carglass flyttar till Garnisonen

Uthyrning Carglass flyttar i september in i nya lokaler i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm. Tenant & Partner har bistått företaget i projektet.


Adress

Tenant & Partner
Norr Mälarstrand 12
10422 Stockholm


Kontakt


Torbjörn Eriksson, VD
08-545 727 00

torbjorn.eriksson@tenantandpartner.com