Image

Julavaruhus till Haninge

HANDEL Den 20 oktober öppna Jula på Port73 i Haninge.
Varuhuset i Haninge i södra Stockholm blir Julas 41:a i ordningen.
Publicerad den 18 Oktober 2010

- Äntligen etablerar vi oss i Haninge, ett av Sveriges starkaste handelsområden med stor köpkraft och ett enormt upptagningsområde. Vi har länge letat efter ett bra läge i södra Stockholm och nu har vi hittat det. Jula har tidigare varuhus i de norra, västra och östra delarna av staden, med etableringen i Haninge i söder täcker vi in hela Stockholm, säger Julas vd Johan Åberg.

Med invigningen av varuhuset i Haninge har Jula totalt 32 varuhus i Sverige och nio i Norge. I Haninge erbjuds kunderna Julas hela sortiment för hemmafixare och proffs på en cirka 3 000 kvadratmeter stor yta.

- Stockholm är en viktig marknad för oss. När vi nu öppnar vårt sjätte varuhus så stärker det vårt varumärke ytterligare i Stockholm, säger Joachim Frykberg marknadschef på Jula.

Etableringen innebär ett 25-tal anställningar. Varuhuschef i Haninge blir Joakim Bolin som tidigare var varuhuschef på Jula i Södertälje.

2010 har hittills varit ett händelserikt år för Jula Postorder AB. Förutom Haninge har flera varuhus invigts och en stor utbyggnad av Julas centrallager i Skara pågår. Totalt blir centrallagret ett av Sveriges största med över 100 000 kvadratmeter lageryta.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige