Image
Fastighetsmarknadsdagen Skåne
I dag stänger anmälan till Fastighetsmarknadsdagen Skåne, som arrangeras på Malmö Live kommande torsdag, 1 september.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: I dag stänger anmälan – här är alla talare och hela programmet.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Nästa vecka, torsdag den 1 september, startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Anmälan stänger idag fredag – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Anna Möller, Eva Dalman och Gunnar Blomé belyser regionens stora projekt och planer på Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live nästa torsdag den 1 september.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: De stora planerna i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat höra representanter för Malmö, Helsingborg och Lund presentera de tre städernas största projekt och planer. Anmälan stänger nu på fredag – säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Susanne Åhlén_Malmö

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Så här hanterar du kompetensutmaningen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat höra ett initierat föredrag om branschens kompetensutmaning och vad man som branschaktör kan göra för att hantera den.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Marie Bucht, Sanna Ekström och Tina Lindh medverkar i ett samtal om framtiden för kontorsmarknaden på Branschens mötesplats i Skåne den 1 september på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Nya arbetssätt – hur påverkas kontorsmarknaden?

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat höra det allra senaste om hur kontorsmarknaden kommer utvecklas framgent, i ljuset av pandemin. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Cecilia Safaee, vd för Hemmaplan.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Social entreprenör – från fotboll till fastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat möta Hemmaplans vd Cecilia Safaee som berättar sin fascinerande historia och om hur hon ska översätta den till att göra Rosengård Centrum och Hemmaplan till en social föregångare. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Peter Strand har ringt i börsklockan hela fem gånger. Den 1 september kommer han till Fastighetsmarknadsdagen Skåne och berättar om sin syn på logistikmarknadens framtid och den fortsatta tillväxtresan.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Branschens meste börs-vd om marknadsläget och framtiden

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat möta branschens meste börs-vd Peter Strand i ett samtal om den fortsatt heta logistikmarknaden och den fortsatta tillväxtresan.
Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Claes Lennartsson, Olof Andersson, Ulrika Hallengren och Victor Persson diskuterar investeringsläget i dag och i framtiden på Branschens mötesplats i Skåne den 1 september på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Panelsamtal – nuläge och framtid på investeringsmarknaden

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen serveras ett panelsamtal som ger dig full koll på nuläge och framtidsutsikter på investeringsmarknaden. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Fitore Regjepaj, Ingemar Rindstig, Pernilla Johansson och Robert Boije står för ett antal tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 1 september.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Analyser som ger dig försprång i en skakig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen serveras ett antal tunga analyser som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Den 1 september på Malmö Live startar fastighetshösten 2022 igång i och med Branschens mötesplats i regionen – säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Skåne – den 1 september startar fastighetshösten på Malmö Live!

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 1 september på Malmö Live markerar starten på fastighetshösten 2022. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
I morgon fredag stänger anmälan till onsdagens event Fastighetsmarknadsdagen Skåne – säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Här är hela programmet och alla talare – anmälan stänger i morgon

Fastighetsmarknadsdagen Skåne I morgon fredag stänger anmälan till Branschens mötesplats i Skåne som äger rum på Malmö Live nästa onsdag. Säkra din plats nu för att delta på höstens viktigaste mötesplats för dig verksam i fastighetsbranschen i Skåne.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Finn Williams, Malmös nye stadsarkitekt, medverkar i en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Skåne nästa onsdag den 20 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Nye stadsarkitekten om sitt uppdrag och framtidens Malmö

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Om en dryg vecka, nästa onsdag den 20 oktober, arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. En av programpunkterna under dagen är en intervju med Malmös nye stadsarkitekt som berättar om sitt uppdrag och sina planer för framtidens Malmö. Anmälan stänger nu på fredag – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Jacob Karlsson medverkar på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 20 oktober på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Jacob Karlsson om K-Fastigheters unika strategi

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Om knappt två veckor, onsdag den 20 oktober, arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. En av programpunkterna under dagen är en dragning av och intervju med K-Fastigheters vd Jacob Karlsson som kommer berätta om deras strategi att äga hela produktionen. Anmälan stänger nästa fredag – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Patrik Hall intervjuas om sina 18 år som vd för, och den makalösa tillväxtresan på, Heimstaden.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Intervju – Patrik Hall om den makalösa tillväxtresan

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 20 oktober arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. En av programpunkterna under dagen är en intervju med Heimstadens Patrik Hall, som varit vd för bolaget sedan 2003 och här berättar om den makalösa tillväxtresan.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Tina Lindh – affärsutvecklare på Kungsleden och influencer talar på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 20 oktober på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Post corona – den fysiska platsen som konkurrensmedel

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 20 oktober arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Det är här du uppdaterar dig om de senaste trenderna på marknadens olika segment, samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Ett av temana under dagen handlar om arbetslivet efter corona och den fysiska platsen som konkurrensmedel. Talare är Tina Lindh, affärsutvecklare på Kungsleden samt framgångsrik influencer.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Per Persson, Annette Melander Berg, Per Svensson, Christina Nyman och Micael Nord utgör talarna i inledningen av Branschens mötesplats i Skåne.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Tunga analyser inleder dagen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Notera den 20 oktober i din almanacka – då är det dags för Branschens mötesplats i Skåne på Malmö Live. Säkra din plats i dag!


Olof Andersson.

"Jag är fullständigt livrädd för att missa en affär"

Bolag Olof Andersson har varit vd för Trianon i snart 15 år och under den tiden utvecklat bolaget till ett fastighetsvärde som ligger nära tio miljarder kronor och ett börsvärde på över fem miljarder. Under Fastighetsmarknadsdagen Skåne berättade han bland annat om resan sedan starten, hur han ser på ökade vakanser inom handelsfastigheter och varför han alltid svarar i telefon.


Martin Filipsson.

Mäklaren spår att popsporten kommer växa i branschen: "Det är ingen fluga"

Event Padel har vuxit explosionsartat i popularitet de senaste åren och benämns ofta som Sveriges snabbast växande sport – utvecklingen har också gett eko i fastighetsbranschen där allt fler aktörer satsar på padelhallar. Martin Filipsson, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö, spår att den snabbväxande sporten bara kommer växa i betydelse inom branschen, något han berättade mer om under Fastighetsmarknadsdagen Skåne.


Jens Lyckman, vd för Clarion Hotel Malmö Live.

Hotell-vd:n: "Det känns som vi är på väg ur något illa"

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Få branscher har drabbats lika hårt av coronakrisen som hotell- och konferenssektorn och under Fastighetsmarknadsdagen Skåne gav Malmö Lives vd Jens Lyckman en insyn i hur coronaåret påverkat hotellet och branschen i stort. Så är läget just nu och så ser framtidstron ut.


Jarl Olsson, vd, och Claes Lennartsson, partner, Catella Malmö.

Catella: Det är nya transaktionstrenden i Skåneregionen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Under Fastighetssveriges seminarium beskrev Catella Malmös vd Jarl Olsson och partnern Claes Lennartsson beskrev hur pandemin har påverkat transaktionsmarknaden i Skåneregionen. Så stor var bolagets transaktionsvolym och så ser investerarintresset ut för framtiden.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Om en vecka i dag, nästa torsdag den 11 mars, är det dags för den helt digitala mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne.
Säkra din plats i dag.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Här är hela programmet och alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Om en vecka, nästa torsdag, är det dags för Branschens mötesplats i Skåne - säkra din plats nu!