Image
Davor Sinik.

Sinik om Skeppsvikens Serneke-värvningar

Bolag I slutet av förra veckan gjorde Skeppsviken sin femte rekrytering från Serneke sedan sommaren. För Fastighetssverige berättar vd:n Davor Sinik om värvningsoffensiven och vad den betyder för uppstickarens framtidsplaner.


Patrik Abrahamsson blir kalkylansvarig på Skeppsviken.

Skeppsviken värvar mer från Serneke

Karriär Nyligen blev Davor Sinik, tidigare Serneke, ny vd för Skeppsviken Bygg i Göteborg. Nu tar även Patrik Abrahamsson steget från Serneke till Skeppsviken.


Davor Sinik.

Skeppsviken Bygg hämtar ny vd från Serneke

Bolag Skeppsviken Bygg i Göteborg AB utser Davor Sinik till ny vd.


Serneke får projekteringsuppdrag för Handels av Akademiska Hus

Bygg/Arkitektur Serneke Bygg har tecknat ett samverkansavtal med Akademiska Hus om en ny byggnad för Handelshögskolan i Göteborg. Byggnaden på omkring 12 000 kvadratmeter ska projekteras i nära samverkan. Potentiellt ordervärde beräknas till omkring 350 miljoner kronor.


Serneke bygger för HSB i Kvillebäcken

Bygg/Arkitektur Serneke har fått i uppdrag att bygga 89 lägenheter för HSB Göteborg i brf Cinnober i Kvillebäcken i Göteborg. Projektet är värt cirka 160 miljoner kronor och byggstart är planerad till mars i år.


Serneke bygger för Familjebostäder i Bergsjön

Bygg/Arkitektur Familjebostäder låter upprusta 169 lägenheter på Tellusgatan i Bergsjön, Göteborg. Serneke har fått bygguppdraget, värt 150 miljoner kronor.