Image
Nikola Jovetic.
Nikola Jovetic. Bild: Skeppsviken

Skeppsviken rekryterar sin tredje Sernekechef

Karriär Skeppsviken Bygg i Göteborg AB fortsätter förstärka organisation genom att rekrytera Nikola Jovetic som arbetschef. Han kommer att ingå i ledningen för Skeppsviken Bygg i Göteborg.
Publicerad den 5 September 2019

Han lämnar närmast sin tjänst som arbetschef på Speciella projekt på Serneke Bygg AB. Han är den tredje personen som kommer till Skeppsviken från Speciella Projekt på Serneke, efter Davor Sinic (som nu är vd på Skeppsviken) och Patrik Abrahamsson (kalkylansvarig).

– Jag tycker Skeppsviken har rätt förutsättningar för att bli en viktig aktör i Storgöteborg. Det är ett bolag med mycket energi som investerar i framtiden och jag är glad att vara en del av och bidra till den satsningen. Det är extra kul att göra detta tillsammans med mina tidigare kollegor Davor Sinik och Patrik Abrahamsson, säger Nikola Jovetic.

– Nikola kommer ha en nyckelroll i Skeppsviken, både operativt och strategiskt. Det är få i regionen som har den erfarenheten av stora komplexa projekt som Nikola har. Med ett förflutet som ansvarig för projekteringen och byggnationen av Prioritet Serneke Arena och de senaste åren ansvarig för Karlatornet har Nikola en kunskap om att driva projekt som få har. Vi har arbetat tillsammans i många år och det är därför också oerhört glädjande att Nikola väljer att börja på Skeppsviken, säger Davor Sinik, vd för Skeppsviken Bygg i Göteborg.

Nikola Jovetic tillträdde sin tjänst 1 september.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY