Image

Ny regionchef på Serneke

Bolag Den 17 augusti tillträder Jonas Håkansson tjänsten som regionchef för projektutveckling i Syd.
Publicerad den 10 Augusti 2015
Jonas Håkansson blir ny regionchef för projektutveckling i Syd på Serneke. Bild: Serneke
Jonas Håkansson blir ny regionchef för projektutveckling i Syd på Serneke.

Jonas Håkansson kommer senast från JM där han arbetat i 21 år varav 6 år som regionchef. Han har gedigen erfarenhet och ett brett nätverk, och har förutom JM tidigare också jobbat på NCC, då inom produktion.

- Det ska bli en spännande utmaning att börja på Serneke i och med att uppdraget omfattar både bostäder och kommersiella fastigheter. Alla jag träffat såhär långt är också väldigt positiva så det känns roligt, säger han.

Jonas ska nu vara med och bygga upp Sernekes organisation för projektutveckling i Skåne.

- Skåne är en av de starka regionerna i Sverige med en stor inflyttning och en stark tillväxt så det finns alla möjligheter, säger han.

- I samband med att Jonas börjar hos oss så är affärsområde Projektutveckling etablerat i Skåne på riktigt! Det ska bli riktigt roligt att följa Jonas när organisation och projektportfölj växer fram. Bättre start än så här kan vi inte få, säger Patrik Lindström, vd för Serneke Projektutveckling.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige