Image

Affärsutvecklingschefen lämnar Logistic Contrator

Bolag Logistic Contractors affärsutvecklingschef, Fredrik Jagersjö Rosell, har valt att lämna sin tjänst på egen begäran för att anta ett nytt uppdrag utanför koncernen.


Benn Karlberg.

Han blir ny vd för Logistic Contractor

Bolag Logistic Contractor får ny vd. Benn Karlberg, som arbetat som CFO och vice vd i fem år i företaget går in i den rollen när nuvarande vd Anders Bothén lämnar LC efter nästan tolv år.


Storex flyttar till Torslanda.

Prologis fortsätter hyra ut i logistikpark på Hisingen

Uthyrning Prologis hyr ut 10 800 kvadratmeter av andra etappen i sin logistikpark i Torslanda till Storex. I och med etableringen kan byggandet av etapp två starta.


Lokalmarknadsdagen
Magnus Kårestedt, Fredrik Jagersjö, Cecilia Fasth och Allan Lavén diskuterar affärsmöjligheter i logistikfastigheter på Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post den 24 februari.

Affärsmöjligheter i logistikfastigheter

Lokalmarknadsdagen februari Göteborg rankas sedan många år tillbaka som landets bästa logistikläge. Här skapas bland annat den en miljon kvadratmeter stora parken Port of Gothenburg. Vad väntar härnäst, hur utvecklas marknaden, vilka hyror och priser är det som kommer gälla framöver – kort sagt, var finns affärsmöjligheterna i segmentet framöver?


Logistic Contractor bygger logistikanläggning i Jönköping

Bygg/Arkitektur Logistic Contractor har tecknat ett avtal om att bygga en ny logistikanläggning i Jönköping åt företaget Eldon. JLL förmedlade uthyrningen.


JLL får uppdrag av Prologis

Bolag Prologis har tecknat ett exklusivt uthyrningsavtal med JLL för att hitta hyresgäster till den nya logistikparken i Torslanda, Göteborg.


JLL Leasing förstärker inom logistik

Karriär JLL förstärker sin uthyrningsavdelning i Göteborg genom en rekrytering från Colliers International.


Colliers får exklusivt uthyrningsuppdrag av Skanska

Bolag Colliers har fått ett exklusivt uthyrningsuppdrag för det första projektet i Skanskas nya lagerkoncept Kubiklager i Orrekulla, Göteborg.


Eklandia hyr ut till WEG i Mölnlycke Logistikpark.

Eklandia hyr ut ny logistikfastighet

Uthyrning Eklandia beslutade i juni om att påbörja en logistikfastighet om 6 500 kvadratmeter i Mölnlycke Företagspark.
Nu har man tecknat ett hyresavtal avseende hela fastigheten.


Eklandia hyr ut på Ringön

Uthyrning Eklandia hyr ut 2 600 kvadratmeter på Ringön, Göteborg, till Berendsen Textil Service AB.