Image
Fredrik Jagersjö Rosell, vd för logistikjätten Panattoni i Sverige, möter du i en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 5 oktober.
Fredrik Jagersjö Rosell, vd för logistikjätten Panattoni i Sverige, möter du i en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 5 oktober. Bild: Panattoni

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Panattonis vd om planerna i Borås

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 5 oktober arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen möter vi logistikgiganten Panattonis svenska vd, Fredrik Jagersjö Rosell, i en intervju om planerna i Sverige i allmänhet och Borås i synnerhet.
Publicerad den 26 September 2022

Panattoni, Europas största utvecklare av logistikytor, har tagit klivet in i Sverige och etablerat en svensk organisation, ledd av Fredrik Jagersjö Rosell. Hur ser satsningen och utmaningarna ut? Svaren får du på Branschens mötesplats i Borås. Det är på Borås Konsert & Kongress den 5 oktober du skaffar dig full koll på läget samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Anmäl dig här.

Utnyttja mängdrabatten och anmäl tre men betala endast för två! Ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.
Anmälan stänger nu på fredag.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Näringslivsenheten i Borås stad.
Partners är Wästbygg, Panattoni, Borås Energi & Miljö och Gajd Arkitekter – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2022

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 5 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

 

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Medarrangör:


Partners:
 

Mer från Fastighetssverige