Image

Vasakronan hyr ut i Lund

UTHYRNING Vasakronan har tecknat hyresavtal med Tetra Pak, Trial Form Support, Geodis Wilson och Peab Sverige i det nya kontorshus som byggs i kvarteret Päronet 17 i Lund. Uthyrningarna motsvarar 92 procent av husets totala yta.
Publicerad den 16 September 2009
Annons
Image

Det nya kontorshuset omfattar 6 400 kvadratmeter. Inflyttning sker från och med 1 oktober 2009.

Kvarteret Päronet 17 ligger intill den nya motorvägsavfarten som färdigställs i november och skapar en ny entré in till Lund. Det ger mycket goda förutsättningar för en intressant utveckling av området.

- Vi är mycket glada och nöjda med att dessa företag valt oss som hyresvärd, säger Mikael Strand, affärsområdeschef kontor på Vasakronan.

- Uthyrningarna och hyresnivåerna är också ett kvitto på att läget vid Lunds nya entré är mycket starkt.

Vasakronan har efter färdigställandet av Päronet 17 projektutvecklat tre nya kontorsprojekt samt ett parkeringshus i Lund sedan våren 2008, på cirka 47 000 kvadratmeter och arbetsplats för 1 900 personer. Förberedelser pågår för att bygga ytterligare kontorslokaler på fastigheten Päronet 18.

Samtliga projekt uppfyller kraven för Green Building och den köpta energin är helt klimatneutral.

- Nybyggda fastigheter med rätt profil när det gäller effektivitet, flexibilitet och inte minst miljöklass, är alltid efterfrågade på hyresmarknaden, säger Mikael Strand.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Heta krögaren öppnar nytt

Uthyrning Driver en av stans hetaste restauranger – expanderar och öppnar nytt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY