Image
Sven-Olof Johansson medverkar i en intervju under höstens upplaga av Stora Kontorsdagen.
Sven-Olof Johansson medverkar i en intervju under höstens upplaga av Stora Kontorsdagen. Bild: Compactor Fastigheter

Stora Kontorsdagen: Fastighetsprofilen om kontorsmarknadens framtid

Stora Kontorsdagen Den 18 november är det dags för höstens mötesplats för dig som jobbar med kontorsfastigheter. Det är på Stora Kontorsdagen på At Six i Stockholm du skaffar dig försprång in i fastighetsåret 2022. Under dagen får du bland annat lyssna till fastighetsprofilen Sven-Olof Johansson och hans syn på kontorsmarknaden och dess framtidsutsikter.
Publicerad den 26 Oktober 2021

Många tror att de nya arbetssätten innebär stora förändringar för kontorsfastighetsmarknaden framåt. Hur ser en av de mest erfarna i branschen, Sven-Olof Johansson, på situationen – och framtiden? Svaren ges på Stora Kontorsdagen den 18 november på At Six i Stockholm.
Missa inte att uppdatera dig på de viktigaste trenderna om marknaden i allmänhet och kontorsmarknaden i synnerhet – anmäl dig här! (Mängdrabatt: Gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan) Anmälan stänger fredag den 12 november.
Alla våra event är helt ombokningsbara fram till och med dagen före eventet.
Det går även att följa eventet digitalt.

Stora Kontorsdagen fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden och riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Se hela programmet här.

Läs mer om vilka de medverkande talarna är här.

Moderator är rutinerade och omtyckta Karin Adelsköld och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig som expertkommentator vid sin sida under hela dagen.

Under dagen utses även vinnaren i Sveriges Snyggaste Kontor.

Arrangörer är Fastighetssverige, Nordic Property News och Lokalnytt.se.

Partnerföretag är: ChargeNode, CityMark Analys och EY – läs mer om dem här.

Kontorsmarknaden förändras snabbt men på arenan Stora Kontorsdagen får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:









Partner:













Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige