Image
Rahel Belatchew sommarpratar den 13 augusti.
Rahel Belatchew sommarpratar den 13 augusti. Bild: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Rahel Belatchew blir en av årets sommarpratare

Sverige När årets värdar för Sommar i P1 presenterades under torsdagen fanns arkitekten och branschprofilen Rahel Belatchew med på listan.
Publicerad den 11 Juni 2021

Rahel Belatchew är grundare och vd för Belatchew Arkitekter. Utöver sin roll på bolaget är hon en tydlig och framstående röst i branschen.

Den 13 augusti kommer fler få ta del av den rösten när Rahel Belatchew är värd för Sommar i P1. På Linkedin skriver hon att hennes program kommer handla om "språk, minnen och förstås, en massa arkitektur".

Utöver Rahel Belatchew kommer även Anna Kinberg Batra, styrelsemedlem i Castellum, att sommarprata. Datumet för hennes sommarprat är 6 juli.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter storförsäljningen: Så ska Lidén Group investera framöver

Bolag I princip hela bostadsbeståndet såldes. Men Magnus Lidén, vd på Lidén Group, säger att bolaget inte är avvecklat på långa vägar. I Fastighetssveriges helgintervju berättar han om framtida investeringar, varför bolaget har köpt in sig i en norsk skidort, och varför man valde att sälja av portföljen till Amasten, trots att man egentligen inte ville.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY