Image

John Mattson byter inriktning

AFFÄRER John Mattson renodlar sin verksamhet och säljer det mesta av sina kontors- och butiksfastigheter. 72000 kvadratmeter bjuds ut till försäljning.
Publicerad den 12 December 2007

Ägarna till John Mattson Fastighets AB har beslutat om en större strukturförändring inför en framtida generationsväxling. Som ett resultat av denna förändring kommer företagets större kontors- och butiksfastigheter att avyttras. Totalt kommer fastigheter motsvarande en yta av 72000 kvadratmeter (före projektutveckling) att bjudas ut till försäljning.

John Mattsons Fastighets AB drivs vidare som ett renodlat bostadsfastighetsbolag, bestående av de befintliga fastigheterna i Larsberg och Baggeby-Bodal på Lidingö. Ett separat fastighetsbolag kommer att äga och förvalta sex bostadsfastigheter i Stockholms innerstad samt fyra mindre kontorsfastigheter.

De kommersiella fastigheter som kommer att säljas är Sergelgatan Ett (Sporren 16), Taktäckaren på Norrmalm samt Bulten 19 och Sågen 19 (båda vid Hornstull). Försäljningen kommer att handhas av Leimdörfer.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de största ägarna i de noterade bolagen

Lista Fastighetssverige tittat närmare på vilka som äger mest av kapitalet i de noterade fastighetsbolagen på de två största listorna. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige