Image

Catella rekryterar CFO internt

Karriär Marcus Holmstrand har utsetts till CFO och medlem i Catellas koncernledning. Han har arbetat som group business controller på Catella sedan 2011, och tillträder tjänsten med omedelbar verkan.
Publicerad den 21 September 2015
Marcus Holmstrand. Bild: Catella
Marcus Holmstrand.

- Catella har sedan början av 2014 genomgått stora förändringar för att skapa de förutsättningar som krävs för att lyckas nå långsiktig stabil lönsamhet och tillväxt. Marcus känner Catella väldigt väl och har som group business controller haft en central roll i förändringsarbetet. Marcus kommer i sin nya roll fokusera ytterligare på ökad effektivitet och analys inom den nya affärsfokuserade organisationsstrukturen, säger Knut Pedersen, vd och koncernchef för Catella.

Marcus Holmstrand har mångårig erfarenhet av arbete på ledningsnivå i noterade bolag. I sin roll som group business controller på Catella har han arbetat tätt tillsammans med koncernledningen. Marcus var tidigare group business controller på Haldex. Innan dess var han controller inom SCA-koncernen.

Catellas tidigare CFO Ando Wikström sa upp sig i somras för att bli ny CFO på Svenska Hyreshus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige