Image
Den 26 november är det dags för höstens mötesplats om kontorsmarknaden - Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm.
Den 26 november är det dags för höstens mötesplats om kontorsmarknaden - Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Bild: Magnus Mårding/Grand Hotel

Stora Kontorsdagen: Boka in årets mötesplats om kontorsmarknaden

Stora Kontorsdagen Den 26 november arrangeras årets upplaga av Kontorsmarknadens mötesplats – Stora Kontorsdagen – på Grand Hotel i Stockholm.
Publicerad den 16 Oktober 2020
Grand Hotel. Bild: Magnus Mårding/Grand Hotel
Grand Hotel.

Kontorsmarknaden förändras snabbt, inte minst nu i och med Corona-krisen. På arenan Stora Kontorsdagen får du dock alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Anmäl dig här (Mängdrabatt – gå fyra betala för tre: ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Seminariet leds av en av landets allra vassaste moderatorer; Anna Bellman. Och expertkommentator är Ingemar Rindstig.
Några av de medverkande talarna är: Annika Winsth, chefsekonom, Nordea, Arvid Lindqvist, analyschef, Catella, Henrik Byström, affärsområdeschef, Microsoft Sverige, Yvonne Sörensen Björud, vd, United Spaces, Anders Thor, Head of Corporate Solutions, Colliers, Maria Whyte, grundare, Whyte Lilja och Anna Blank, grundare, Näpen Många fler talare tillkommer inom kort.

Under dagen presenteras vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor.
(Nominera gärna ert kontor här, senast dock i dag fredag 16 oktober)

Stora Kontorsdagen fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden och riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Arrangörer är Fastighetssverige, Nordic Property News och Lokalnytt.se.

Partnerföretag är: EY, Novi Real Estate, Colliers International och Fasticon.

Tillsammans med Grand Hotel följer vi restriktioner till följd av corona för att skapa en säker upplevelse för dig som besökare. Det innebär bland annat en glesare möblering, sittande servering och god tillgång till handsprit och munskydd. Samtidigt är Stora Kontorsdagen enligt besked från Polismyndigheten inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt – du kan alltså tryggt boka din plats.
Den som inte kan/vill närvara fysiskt kommer kunna följa dagen digitalt då vi live-streamar hela Stora Kontorsdagen.

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2020

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 26 november, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
Enligt besked från Polismyndigheten är Stora Kontorsdagen inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att nu boka din plats!
Föredrar du att inte närvara fysiskt kan du följa dagen från din dator/mobil/läsplatta då vi kommer att live-streama hela eventet.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får följa med på djupdykningar i ett antal aktuella projekt samtidigt som vi får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Partners:

 Film från det senaste eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY