Image
Niklas Rollgard.
Niklas Rollgard. Bild: Mäklarsamfundet

Stora Bostadsdagen – vad gäller kring förhandsavtal?

Stora Bostadsdagen De senaste åren har många köpare av nyproducerade bostadsrätter velat lämna sina ingångna förhandsavtal. På Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm analyseras de avgöranden som har kommit. Anmäl dig till seminariet nu – på torsdag stängs vårt BOKA TIDIGT-erbjudande.
Publicerad den 13 Januari 2020

Niklas Rollgard, förbundsjurist på Mäklarsamfundet, står för analysen på Grand Hotel den 12 februari.

Bakgrunden är att marknaden för nyproducerade bostadsrätter bromsade in under 2017 och vände sedan starkt nedåt. Till följd av nedgången har ett antal tvister uppstått mellan bostadsrättsföreningar å ena sidan och förhandstecknare som velat komma ur sina ingångna förhandsavtal å den andra. Niklas Rollgard redogör på Stora Bostadsdagen för aktuell praxis på området och resonerar kring vilka slutsatser som kan dras av de aktuella avgörandena.

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter – analyser och spaningar blandas med inspiration och intervjuer med branschens nyckelpersoner. Du ser det preliminära programmet här och du anmäler dig här. Till och med nu på torsdag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Stockholm 2020

Var: Spegelsalen, Grand Hotel

När: 12 februari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms


Du anmäler dig till seminariet här.

Efter en lång uppgång har bostadsmarknaden saktat in betänkligt de senaste åren. Bostadsutvecklarna går kräftgång på börsen och framtiden ser oviss ut – samtidigt som det råder en stor bostadsbrist. Vad kommer att hända framöver? Stora Bostadsdagen är ett brett seminarium om bostäder och bostadsmarknad.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Läs om förra årets event här

Film från senaste eventet:


Partner:


 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY