Image

Hon öppningstalar på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Ett år och två dagar efter seminariet Fastighetskvinnan hoppas Anna Kinberg Batra bli historisk som Sveriges första kvinnliga statsminister. Den 7 september öppningstalar hon på Grand Hotel i Stockholm.
Publicerad den 18 Maj 2017
Anna Kinberg Batra öppningstalar på seminariet Fastighetskvinnan. Bild: Peter Knutson
Anna Kinberg Batra öppningstalar på seminariet Fastighetskvinnan.

Anna Kinberg Batra kommer att hålla ett kort inledningstal om näringsliv och jämställdhet i näringslivet för att sedan bli intervjuad av moderatorn om det politiska läget, men också om Anna Kinberg Batras personliga syn på fastighetsbranschen, ledarskap, karriär och så vidare. Det kommer också att finnas möjlighet för publiken att ställa frågor.

Ambitionen med seminariet Fastighetskvinnan är att det ska vara fastighetsbranschens mest inspirerande seminarium – samtidigt som det är ett sätt att slå ett slag för jämställdheten i branschen. Fastighetskvinnan är ett affärsseminarium som gör skillnad!

Konceptet är enkelt: 100 procent av talarna i businesspunkterna är kvinnor. Männen sitter i publiken – och är med på scen när det diskuteras jämställdhet och mångfaldsfrågor.

Många av talarna är redan klara. Läs mer om dem här.

Du anmäler dig till seminariet här. Datumet är alltså den 7 september, det är ett heldagsseminarium och platsen är Grand Hotel i Stockholm!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige