Image
Botkyrkabyggens vd Chris Österlund kommer till seminariet Fastighetskvinnan den 4 september.
Botkyrkabyggens vd Chris Österlund kommer till seminariet Fastighetskvinnan den 4 september. Bild: Botkyrkabyggen

Fastighetskvinnan – Profilen: Chris Österlund

Fastighetskvinnan Botkyrkabyggens vd Chris Österlund har uppmärksammats för sitt arbete med social hållbarhet och ökad jämställdhet, inte minst med fokus på kvinnor med utländsk härkomst. Missa inte Chris Österlund på Grand Hotel i Stockholm nästa onsdag.
Publicerad den 26 Augusti 2019

Botkyrkabyggen avgav vid årsskiftet ett antal nyårslöften: En storsatsning på trygghet, bland annat genom ökad bevakning och krafttag mot olovlig andrahandsuthyrning. Det långsiktiga målet är att Fittja, Alby och Norsborg ska kunna strykas från Polisens lista över särskilt utsatta områden år 2025. På seminariet Fastighetskvinnan berättar Chris Österlund om sin syn på hur man med aktiv fastighetsförvaltning och samarbete med andra aktörer kan vända negativa spiraler.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 4 september. Du anmäler dig till seminariet här senast nu på torsdag.

Fastighetskvinnan är ett heldagsseminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden. Unikt för seminariet är att cirka 90 procent av talarna är kvinnor. Bland talarna återfinns bland andra Swedbanks Anna Breman, Hemfosas Caroline Arehult, Choices Lisa Farrar, konsulten Karolin Forsling, arkitekten Rahel Belatchew, Kungsledens Biljana Pehrsson och Swecos Åsa Bergman, nyligen utsedd till Näringslivets mäktigaste kvinna.

Du ser hela programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2020

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 14 oktober, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
Enligt besked från Polismyndigheten är Fastighetskvinnan inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att nu boka din plats!
Föredrar du att inte närvara fysiskt på Fastighetskvinnan kan du följa dagen från din dator/mobil/läsplatta då vi kommer att live-streama hela dagen. Du kommer också att kunna ställa frågor till talarna via Menti-systemet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Du kan läsa om förra årets seminarium här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:Partners: 

  

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY