Image
Elina Lind Jörgensen är den tredje finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna.
Elina Lind Jörgensen är den tredje finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna: Här är den tredje finalisten

Fastighetskvinnan Hon föddes in i branschen och fick tidigt hjälpa till med trappstädning och lättare fastighetsskötsel. I dag är hon fastighetsförvaltare på KlaraBo. Möt Elina Lind Jörgensen, den tredje finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna.
Publicerad den 31 Augusti 2022

Priset för Årets unga fastighetskvinna delas ut på Fastighetskvinnan nästa torsdag den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.
Anmäl dig till seminariet här.


Berätta om din bakgrund – hur hamnade du i fastighetsbranschen?
– Min familj driver eget företag i byggbranschen där jag sedan ung ålder har arbetat med diverse olika arbetsuppgifter. När jag var drygt 15 år förvärvade vi en hyresfastighet där jag fick börja arbeta med allt från trapphusstädning till lättare fastighetsskötsel och uthyrning. Med tiden började jag arbeta med löpande bokföring, avisering och mer ekonomiskt kopplade arbetsuppgifter gällande företaget som helhet. Här väcktes mitt intresse för fastighetsbranschen och jag valde att utbilda mig till fastighetsförvaltare via en yrkeshögskoleutbildning i Stockholm.

– Under min utbildning hittade jag ett tillväxtbolag inom fastighetsbranschen i Visby. Jag sökte en praktikplats hos KlaraBo (dåvarande Kuststaden) som skulle pågå under en tremånadersperiod. Bolaget var tveksamma till om utrymme fanns då de var under en organisationsutveckling men jag var ihärdig och garanterade att de inte skulle ångra sig, tre veckor senare blev jag anställd som uthyrare/administratör. Jag slutförde mina studier på distans under tiden jag arbetade heltid och har en examen som diplomerad Fastighetsförvaltare, säger Elina Lind Jörgensen.

– Ett år senare fick jag frågan och förtroendet att förvalta bolagets cirka 900 lägenheter i Visby där jag idag arbetar mycket med affärsutveckling, kostnadskontroll och driftoptimering för att ständigt förbättra nyckeltal och utveckla organisationen. KlaraBo förvaltar fastigheter med egen personal där Jag i min roll som fastighetsförvaltare och platschef ansvarar för flertalet tekniker och drivs av att nå resultat med teamet. På den vägen hamnade jag i denna bransch och trivs oerhört bra. All annan tid arbetar jag tillsammans med min familj som driver ett VVS-bolag med inriktning markavlopp, stambyten och totalentreprenader mot större kunder i fastighetsbranschen. Vi letar ständigt efter intressanta affärer och förvärvade nyligen en mindre fastighet bestående av studentlägenheter med hög utvecklingspotential.

Vad har du för yrkesmässiga ambitioner?
– Jag trivs bra i min roll på KlaraBo idag där jag har förtroende och får verktygen för att kunna växa och utvecklas, jag skulle absolut säga att jag är redo att ta på mig ett ännu större ansvar inom organisationen. Mina högsta ambitioner är att förhoppningsvis själv äga och förvalta fastigheter i en mycket större skala i framtiden. Jag drivs av att skapa resultat och har förmånen att omge mig med mycket kompetenta och inspirerande kollegor, säger Elina Lind Jörgensen.

Fakta:
Namn: Elina Lind Jörgensen.
Ålder: 28 år.
Bor: Visby.
Familj: Sambo och hund.
Fritidsintressen: Djur, natur, arbete och att resa.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige