Image
Kineum.

Reflex öppnar kontor i Göteborg

Bolag Efter att ha vunnit flera upphandlingar och för att möta efterfrågan, etablerar nu Reflex Arkitekter närvaro i Göteborg med kontor på Kungsportsavenyn 37.


K2A utvecklar 200 studentbostäder i Barkarbystaden

Bygg/Arkitektur K2A:s dotterbolag Svenska Studenthus har tillsammans med Credentia vunnit Järfälla kommuns markanvisningstävling i Barkarbystadens etapp III A. K2A ska utveckla 200 studentlägenheter, en förskola och ett LSS-boende i kvarter 17 som är beläget i nära anslutning till den nya tunnelbanestationen i Barkarbystaden. I kvarteret kommer även Credentia utveckla 200 bostadsrätter. Järfälla kommun har beslutat om att anvisa mark till K2A och Credentia och nu har markanvisningsavtalet undertecknats.


Reflex köper PS Arkitektur

Bolag Reflex Arkitekter stärker sitt inredningserbjudande genom att förvärva PS Arkitektur. Tillsammans bildar de en ny inrednings- och designstudio som kompletterar Reflex Arkitekters erbjudande inom arkitektur. Siktet står inställt på att bli Sveriges främsta arkitektkontor inom arbetsplatser och kontorsfastigheter.


Scheiwiller Svensson och Reflex utvecklar ny stadskärna i Nykvarn

Bygg/Arkitektur Scheiwiller Svensson Arkitektkontor har tillsammans med Reflex arkitekter i uppdrag att utveckla Nykvarns nya centrum.


Ny vd för Reflex Arkitekter

Bolag Reflex Arkitekter utser Marco Testa som ny vd. Han är partner sedan 2012 och har varit anställd på Reflex sedan 2008.


Reflex utvecklar verksamheten – anställer två

Bolag I samband med Reflex Arkitekters expansion tillsätter kontoret två nya tjänster – kontorschef och CFO.


Reflex Arkitekter rekryterar två nya medarbetare

Bolag Reflex Arkitekter har anställt Eva Sjölander som projektledare på inredningsavdelningen och Greta Nordin som marknadskommunikatör.