Postnord flyttar in på Östergårdsgatan i Mölndal.

Castellum hyr ut till Postnord i Mölndal

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Postnord Sverige avseende en logistikfastighet om 4 140 kvadratmeter på Östergårdsgatan 8 i Mölndal.


Postnord till Castellum i Årsta

Uthyrning Postnord hyr en lager-/logistiklokal om cirka 5 600 kvadratmeter av Castellum. Lokalen är belägen i Årsta strax söder om Stockholm.


NP3 tecknar nytt avtal med Postnord

Uthyrning NP3 Fastigheter har avtalat med Postnord om en utbyggnation av den logistikfastighet i Luleå som Postnord sedan tidigare hyr fullt ut. Investeringen i utbyggnationen uppgår till 25 miljoner kronor.


Därför går han till det utskällda bolaget

Karriär Peter Liderås har lämnat Newsec för att ta sig an uppdraget som fastighetschef på Postnord. Så ser han på den nya arbetsgivaren – som senaste åren fått hård kritik i media.

Peter Liderås blir ny fastighetschef på Postnord

Bolag Postnord har rekryterat Peter Liderås som Head of Properties & Projects, Real Estate med ansvar för förvaltning av de egenägda fastigheterna samt inhyrning av lokaler för verksamheten.


Peter Liderås blir ny fastighetschef på Postnord

Bolag Postnord har rekryterat Peter Liderås som Head of Properties & Projects, Real Estate med ansvar för förvaltning av de egenägda fastigheterna samt inhyrning av lokaler för verksamheten.


Scius tecknar avtal om 20 000 kvadratmeter med Postnord

Uthyrning Scius har tillsammans med Newsec Asset Management och JLL tecknat hyresavtal avseende förhyrning om 20 000 kvadratmeter logistikytor med Postnord Sverige. Förhyrningarna sker i Tråden 11 i Norrköping och Bockasjö 1 i Borås med en genomsnittlig hyresperiod på sju år.


Fastighetsägarna: Postnord måste börja ta ansvar

Sverige Fastighetsägarna menar att Postnord ställer orimliga krav på fastighetsägare. ”De hänvisar till arbetsmiljö, men ansvaret åligger dem själva”, skriver Fastighetsägarna.


”Inte det som var planen”

Bolag Enfastighetsbolaget Delarka om Postnords senaste affär med CBRE: ”Positivt att det hände nu i stället för längre fram”.


Catena köper terminalfastighet av Postnord

Transaktioner Catena har tecknat avtal om att köpa en terminalfastighet i Östersund av Postnord. Affären sker som ett bolagsförvärv till ett underliggande fastighetsvärde om 56 miljoner kronor.


Postterminal med ny struktur byggs i Västerås

Bygg/Arkitektur Bockasjö och Postnord skapar ny distributionshubb för att möta näthandelskrav.


Bockasjö byggstartar ny logistikterminal i Örebro

Bygg/Arkitektur I går togs det första spadtaget till Postnords nya anläggning i Örebro som kommer att omfatta nästan 26 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.


Mattssons bygger ut för Postnord i Norrköping

Bygg/Arkitektur Postnord hyr i dag ett logistikcenter på Herstadberg logistikområde vid E4 i Norrköping av Mattssons Fastighetsutveckling. Nu ska det byggas ut med nästan 20 000 kvadratmeter.


Postnord och Cowi i samarbete

Bolag Postnord Sverige har tecknat ramavtal med Cowi gällande teknikkonsulttjänster inom fastighetsområdet för Postnords verksamheter i Sverige.


Här är Logistic Contractors första projekt i Norge

Bolag Logistic Contractor har tecknat avtal med Postnord om att uppföra en terminal på 6 500 kvadratmeter i Trondheim i Norge. Projektet är Logistic Contractors första i Norge, en marknad där företaget nu satsar stort på att etablera sig.


Postnord miljardsäljer i Köpenhamn

Transaktioner Postnord säljer sitt danska huvudkontor samt en brevterminal för 1 152 miljoner kronor.


Postnord köper logistikfastigheter i Norrköping

Transaktioner Postnord har köpt Green Cargo Logistics med tillhörande fastighetsbestånd. Köpeskillingen för fastigheterna uppgår till närmare 700 miljoner kronor