Image

H&M öppnar fullkonceptsbutik i Skövde

Uthyrning H&M storsatsar i Skövde genom att öppna en fullkonceptsbutik i Elins Esplanad. Ägare till Elins Esplanad är Eurocommercial.


Ramsbury Property, som ägs av Stefan Persson, tomställer på Kungsgatan i Göteborg.

Ramsbury tomställer hel fastighet i centrala Göteborg

Bolag Klassiska McDonalds-restaurangen har redan tvingats bomma igen. Och i vår stänger även H&M. Fastighetsägaren: "Kommer att behöva stå tomt i 1-1,5 år".


Här är tekniken som ska få snurr på handeln

Handel Laura F Stål, arkitekt på Liljewall Arkitekter tror fortfarande att det finns hopp för framtidens handelsplatser. För Fastighetssverige berättar hon om utländska trender som snart kan komma att bli verklighet även i Sverige.


H&M:s jättesatsning till Göteborg

Göteborg Arket kommer till Göteborg och öppnar sin första konceptbutik i Västsverige i Wallenstams lokaler på Östra Hamngatan 39 / Kungsgatan 52 från och med vintern 2018-2019.


Afound till C4 Shopping

Uthyrning H&M:s senaste varumärke Afound öppnar butik i C4 Shopping i Kristianstad till hösten.


Nytt H&M-koncept öppnar i Göteborg

Uthyrning Handelsbanken blir hyresvärd för det helt nya H&M-konceptet Afound som i och med denna etablering öppnar sin första butik i centrala Göteborg.


Atrium Ljungberg hyr ut 7 000 kvadratmeter till H&M

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat ett hyresavtal med H&M som väljer att utöka sin verksamhet på Liljeholmen i Stockholm. H&M kommer att hyra cirka 7 000 kvadratmeter kontorsyta. 


Brinova tecknar nytt avtal med H&M

Uthyrning Brinova har tecknat ett nytt hyresavtal med H&M i Landskrona med en utökad butiksyta där H&M kommande vår ska etablera sitt inredningskoncept H&M Home. Samtidigt ska hela butiken byggas om helt.  


Regio hyr ut till H&M i Kalmar

Uthyrning Regio har tecknat avtal med H&M avseende en ny butik i Baronen Köpcenter i Kalmar. Den nya butiken kommer att öppna innan årsskiftet 2017/2018 och omfattar cirka 2 750 kvadratmeter.


H&M hyr 20 000 kvadratmeter i Marievik

Uthyrning H&M fortsätter att satsa på Marievik i Liljeholmen, och har förlängt sitt hyreskontrakt med AMF Fastigheter för fastigheten Marievik 19 fram till 2026.


Visionsbild för affärshuset Tegnér.

Kungsleden hyr ut 3 000 kvadratmeter till H&M

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett nytt hyresavtal med H&M om 3 000 kvadratmeter i fastigheten Tegnér 15 i Växjö. Det blev startskottet för ombyggnaden och moderniseringen av affärshuset Tegnér. H&M beräknas öppna i slutet av november 2017.  


H&M Home till fyra nya städer

Handel Det nya konceptet från H&M kommer bland annat till Örebro och Södertälje.


Nya butiker i Globenområdet

Uthyrning Sedan Klövern förvärvade kontors- och handelsfastigheterna i Globenområdet under 2014 har ett utvecklingsarbete inletts för att förstärka butiksmixen och förbättra kundupplevelsen i Globen Shopping.


Fastpartner hyr ut till H&M i Märsta

Uthyrning Fastpartner har tecknat ett hyresavtal med H&M omfattande en butikslokal på 2 900 kvadratmeter i två plan i Märsta centrum.


RO-Gruppen bygger ut H&M:s onlineverksamhet i Borås.

RO-Gruppen bygger för 70 miljoner i Borås

Bygg/Arkitektur Projektet omfattar en tillbyggnad av lager och kontor på 7 500 kvadratmeter. Det är H&M´s onlineverksamhet i Borås som expanderar med bland annat ett helautomatiserat plocklager.


H&M Home på flera nya platser

Uthyrning H&M etablerar sitt Home-koncept på flera nya platser i landet. Bland annat i Skåne och Stockholmsregionen.


H&M växer på flera olika orter

Uthyrning Under 2015 och framåt fortsätter H&M Sverige att växa genom nya lägen och utökade ytor.


H&M storsatsar i Mall of Scandinavia

Uthyrning H&M-koncernen etablerar flera varumärken i Mall of Scandinavia. Totalt kommer klädjätten att hyra lokaler om 5 500 kvadratmeter i köpcentrumet som öppnar i höst.


H&M lanserar Home i Skåne

Uthyrning H&M lanserar de första butikerna med H&M:s Homekoncept i södra Sverige.


H&M öppnar i citygallerian Utopia i Umeå

Uthyrning I slutet av mars 2015 får norra Sverige sin första H&M-butik med inredningskonceptet H&M Home, i Umeås citygalleria Utopia. En utökning av butiksytan på 250 kvadratmeter möjliggör tillägget av sortimentet och butiken kommer därmed erbjuda ännu mer mode och kvalitet för hela familjen.