Image

AT Nordic växer i pressad bransch: "Vår metod är lite annorlunda"

Bolag Sedan starten 2017 har konsultbolaget AT Nordic Property Group växt till sju anställda och nischat sig på nytänkande och att jobba nära kunderna för att hjälpa dem navigera i handelns nya verklighet. För Fastighetssverige berättar medgrundaren Anders Malmgren om resan hittills och vilka framgångsrecept som finns i dagens retail-bransch.


Julia Parker

Julia Parker till AT Nordic Property Group

Karriär AT Nordic Property Group förstärker teamet med kompetens för utveckling och nyetableringar och breddar sitt internationella nätverk. Julia Parker kommer närmast från Invest in Skåne med ansvar att etablera utländska koncept och företag för kommersiella fastigheter i Skåne.


Helena Hallonsten.

AT Nordic Property Group rekryterar från Ingka

Bolag AT Nordic Property Group rekryterar Helena Hallonsten.


Filip Andersson.

AT Nordic Property Group rekryterar från Relier

Bolag AT Nordic Property Group förstärker teamet med Filip Andersson som närmast kommer från Relier.


AT Nordic rekryterar från Invest in Skåne

Karriär Lotta Sleight, närmast från Invest in Skåne, går över till fastighetskonsultsidan och AT Nordic Property Group.


AT Nordic får stort uppdrag i Finland

Handel AT Nordic Property Group har fått uppdrag som partner till Zsar Outlet Village, ett 40 miljoner euro-projekt precis intill gränsen mellan Finland och Ryssland och den första outletbyn av sin sort i Norden.


"Nu kör vi så det ryker"

Bolag Anders Malmgren och Therese Lindsley har bildat det gemensamma bolaget AT Nordic Property Group. Enligt vd Therese Lindsley var det helt enkelt dags.


Duo startar nytt konsultbolag

Bolag På grund av stor efterfrågan i norden på kombinationen retailexpertis tillsammans med ett stort, exklusivt nationellt och internationellt nätverk inom både privat och offentlig sektor startar nu det nya bolaget AT Nordic Property Group.