Image

Castellum hyr ut till EHT Frukt & Grönt

Uthyrning Castellum hyr ut 2 600 kvadratmeter kyllager i Årsta till EHT Frukt & Grönt.


Svenska Hus hyr ut i Årsta

Uthyrning Svenska Hus i Stockholm har hyrt ut ytterligare 1 090 kvadratmeter vid Fiskhallsvägen i Partihallsområdet i Årsta. Ny hyresgäst är Hokkai Suisan Sweden som flyttar in i maj 2018. Fastigheten på Fiskhallsvägen är därmed fullt uthyrd.


Riksbyggen säljer fastighet i Årsta

Transaktioner Fastigheten Svärdlången 8 i Årsta, Stockholm, innehåller 57 hyresrättslägenheter. Riksbyggen säljer nu fastigheten till HSB Stockholm.


De bygger Hammarbys nya klubbhus

Bygg/Arkitektur Nu står det klart vilka som får uppdraget att bygga nytt klubbhus år Hammarby Fotboll i Årsta.


Serneke bygger 160 hyresrätter i Årsta

Bygg/Arkitektur Serneke har tecknat ett totalentreprenadsavtal med Stockholmshem gällande uppförandet av 160 bostäder i Årsta.


Jernhusen hyr ut i Årsta

Uthyrning Mertz Transport blir ny hyresgäst på Stockholm Årsta Kombiterminal från och med årsskiftet.


Serneke bygger första etappen i Årsta

Bygg/Arkitektur Serneke har fått i uppdrag av Familjebostäder att uppföra sex flerfamiljshus i Årstastråket i södra Stockholm.


HSB köper av Brostaden – planerar konvertering

Transaktioner HSB Bostad köper kontorsfastigheter av Brostaden i Årsta. Planen är att konvertera fastigheterna till 280 lägenheter.


Brostaden hyr ut 5 700 kvadratmeter

Uthyrning Brostaden har skrivit kontrakt med fisk- och skaldjursleverantören Lobster om 5 700 kvadratmeter i fastigheten Godståget i Årsta. Brostaden gör därmed en större ombyggnation av lagerfastigheten till ett modernt kyl- och fryslager. Det planeras även för en tillbyggnad för verksamheten om 900 kvadratmeter.


Tribona tecknar tioårigt kontrakt i Stockholm

Uthyrning Tribona har tecknat ett nytt tioårigt hyresavtal omfattande 5 375 kvadratmeter i fastigheten Frukthallen 3 i Årsta i Stockholm. Därmed är fastigheten till största delen uthyrd.


Brostaden invigde vindkraftverk på fastighet i Årsta

Energi/miljö I går invigdes ett fastighetsmonterat vindkraftverk, vars el ska användas för laddning av elbilar. Brostaden står bakom projektet.


Planeringsstart för 640 lägenheter på Årstafältet

Bygg/Arkitektur Nu påbörjas planarbetet för den andra etappen på Årstafältets nordligaste del med 640 lägenheter. Sammanlagt planeras totalt 4 000 nya bostäder på Årstafältet.


Brostaden hyr ut över 5 000 kvadratmeter

Uthyrning Brostaden hyr ut 5 550 kvadratmeter till Road Cargo i Årsta.


Ica i affär med Stockholms stad i Årsta

Transaktioner Ica Fastigheter har tecknat ett markanvisnings- och intentionsavtal avseende fastighetsreglering med Stockholms stad avseende avyttring och förvärv av mark i Årsta.


Logent ny terminaloperatör i Stockholm Årsta

Bolag Jernhusen kommer att investera 400 miljoner kronor på att bygga ut Årsta Kombiterminal. Logent tar nu över driften av terminalen.


Svenska Hus hyr ut i Årsta

Uthyrning Svenska Hus hyr ut 3 500 kvadratmeter vid Årsta Partihallar i Stockholm.