Image
Tornstaden bygger åt Egnahemsbolaget.

Tornstaden bygger åt Egnahemsbolaget i Hammarkullen

Bygg/Arkitektur Egnahemsbolaget ska bygga 45 bostadsrätter vid Hammarkulletorget. De kommer uppföras av Tornstaden och beräknas stå klara 2021. Det är ett steg på vägen mot mer blandade upplåtelseformer i området, då det idag inte finns några bostadsrätter i Hammarkullen.


Mandolingatan i Frölunda.

Tornstaden bygger i Frölunda

Bygg/Arkitektur Framtiden Byggutveckling har gett Tornstaden uppdraget att bygga den tredje etappen på Mandolingatan i Västra Frölunda. Det ingår i Bostad 2021 och kommer att utföras som en totalentreprenad med 141 hyreslägenheter, BMSS och ett parkeringsgarage i sju våningar. Byggstarten beräknas till sommaren 2019.


Tornstaden bygger åt Wallenstam

Bygg/Arkitektur Tornstaden har fått i uppdrag av Wallenstam att ansvara för totalentreprenaden av 158 hyresrätter i Bandhagen i södra Stockholm.


Tornstaden rekryterar från NCC

Bolag Tornstaden har anställt Erik Eriksson som avdelningschef i Malmö.


Tornstaden bygger åt Stena

Bygg/Arkitektur I sydöstra delen av Göteborg bygger Tornstaden Kallebäcks Torn, en totalentreprenad som omfattar 168 nya lägenheter i såväl hyres- som bostadsrättsform. Projektet uppförs på uppdrag av Stena Fastigheter.


Ny vd och vice vd för Byggnadsaktiebolaget Tornstaden

Karriär Erik Olofsson har tillträtt som vd för Byggnadsaktiebolaget Tornstaden och Staffan Waldenström som vice vd. Den förre vd:n Jan Edlund kvarstår som koncernchef för Tornstaden.


Bygger 265 hyresrätter i Göteborg

Bygg/Arkitektur Stig Hedlund Fastighetsförvaltning uppför 265 hyresrätter i södra delen av centrala Göteborg, strax före gränsen till Mölndals kommun. Byggnationen för Alriks Torg, som det nya området kallas, startar nu i september. Tornstaden har fått totalentreprenaden.