Image
Lidl öppnar sin tolfte butik i Göteborg.

Klart för Göteborgs tolfte Lidl-butik

Uthyrning Nu är det klart att Lidl bygger en ny butik i Kviberg som blir Göteborgs tolfte i ordningen. Butiken blir granne med det nybyggda bostadsområdet Kvibergs ängar, Kvibergs kaserner och Prioritet Serneke Arena och får ett attraktivt och lättillgängligt läge för boende, bilister och cyklister.


Lidl utökar i Frölunda.

Lidl utvecklar i Frölunda

Bygg/Arkitektur Lidl utvecklar butiksbeståndet i Frölunda genom att stänga en butik, öppna nytt hösten 2019 och söka fler lägen. Lidl stänger butiken i Althallen i Frölunda eftersom Fastighetsägaren Altplatsen Utveckling river byggnaden våren 2020, till förmån för ett större bostadshus som kommer stå klart år 2021.


Lidl öppnar ny butik i Partille

Uthyrning Lidl Sverige satsar stort i Göteborg och nu är det klart med en ny butik i Partille. Butiken kommer att vara en del i den nya stadsdelen Partille Port och beräknas öppna andra halvåret 2019.


Lidl öppnar i Nordstan

Uthyrning I slutet av 2018 välkomnar Hufvudstaden Lidl till Nordstan, Göteborg.


Lidl öppnar nytt vid Frölunda Torg

Uthyrning Lidl Sverige öppnar ny butik hos Balder vid Frölunda Torg, Göteborg, och fortsätter därmed sin höga expansionstakt.


Lidl rekryterar ny etableringschef

Karriär För att möta bolagets starka utvecklingstakt rekryteras Christoffer Wennergren som ny etableringschef till fastighetsavdelningen i Göteborg.