Image
Erik Selin och Hans Wallenstam kommer till Stora Bostadsdagen Göteborg 24 april.
Erik Selin och Hans Wallenstam kommer till Stora Bostadsdagen Göteborg 24 april. Bild: Balder/Wallenstam

Stora Bostadsdagen GBG: Fastighetskungarna om marknadsläget

Stora Bostadsdagen Göteborg Erik Selin och Hans Wallenstam diskuterar läget på bostadsmarknaden på Clarion Hotel Post den 24 april.
Publicerad den 6 Mars 2019

Göteborgs tyngsta fastighetsprofiler gästar Fastighetssveriges heldagsseminarium Stora Bostadsdagen som hålls på Clarion Hotel Post den 24 april.

Erik Selin är vd, grundare och storägare i Balder, Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag, med säte i Göteborg. Bolaget har skiftat fokus flera gånger genom åren, men just nu står bostadssegmentet för huvuddelen av fastighetsvärdet i portföljen. På senare tid har bolaget även inlett en satsning på nyproduktion. Erik Selin är känd som en av de absolut skickligaste i näringslivet när det gäller att identifiera affärsmöjligheter. Hur ser han på den sviktande bostadsmarknaden?

Hans Wallenstam är vd och storägare i Wallenstam. En viktig del av bolagets goda utveckling på senare år står att finna i lyckade nyproduktionsprojekt. På senare tid har en del bostadsrättsprojekt ställts om till hyresrätter. Hur ser framtiden ut?

Selin och Wallenstam intervjuas på Stora Bostadsdagen av moderator Erik Blix.

Du ser det preliminära programmet för dagen här och du anmäler dig här. Fram till den 22 mars kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Göteborg 2020

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Brevsorterarsalen​

När: Torsdag 26 mars, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms


Du anmäler dig till seminariet här

Efter en lång uppgång har bostadsmarknaden saktat in betänkligt de senaste åren. Bostadsutvecklarna går kräftgång på börsen och framtiden ser oviss ut – samtidigt som det råder en stor bostadsbrist. Vad kommer att hända framöver? Stora Bostadsdagen Göteborg är ett brett seminarium om bostäder och bostadsmarknad.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se


Film från eventet 2019:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY