Image
Niklas Samuelsson, vd för Savills som var rådgivare när AMF sålde tre fastigheter, bland andra Adonis 16, till KPA Pension.

"Brett spektrum av potentiella köpare"

Transaktioner Savills om AMF-affären och den stockholmska kontorsmarknaden.


Fredrik Carlman.

Savills rekryterar ny Head of Occupier Services

Bolag Savills fortsätter sin satsning på hyresgästrådgivning och rekryterar Fredrik Carlman som Head of Occupier Services.


Lena Sylvén och Marcus Kindbom tar över ledningen av Savills värderingsteam.

Ny ledarduo till Savills värderingsteam

Karriär Lena Sylvén och Marcus Kindbom tar över ledningen av Savills värderingsteam efter Karin Zakariasson som efter elva år valt att lämna stafettpinnen vidare och fortsätter i bolaget som senior rådgivare.


Niklas Samuelsson, vd Savills Sverige.

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.


Savills anställer ny analyschef

Bolag Savills har rekryterat Maryrose David som Head of Research.


Hon blir ny förvaltningschef på Savills

Bolag Malin Silversvala återvänder till Savills som Head of Property Management.


Carina Ohlander blir ny CFO på Savills.

Savills rekryterar ny CFO

Karriär Savills har anställt Carina Ohlander som ny CFO och även Krister Johansson som Head of Client Accounting för förvaltningsteamet.


Niklas Samuelsson.

"Vi ska bli marknadsledande inom alla segment"

Bolag Savills nya superteam är på plats. För Fastighetssverige berättar vd:n Niklas Samuelsson om nya teamet, marknadsläget och hur man ska bli marknadsledande.

Savills öppnar för fler värvningar

Bolag Savills har sitt nya transaktionsteam på plats – men inte färdigutvecklat. Niklas Zuckerman, Head of Investment, som leder transaktionsteamet berättar för Fastighetssverige vilka förstärkningar man siktar på att göra.

Nya teamet tillträder på Savills

Bolag Det nya ledningen på Savills med Niklas Samuelsson som vd, Anders Nordvall som vice vd och ett transaktionsteam med Niklas Zuckerman, som Head of Investment, och Carolina Herling och Mikael Fastén som Directos är nu på plats.


"Savills blir starkast i Sverige"

Bolag Jättesatsning från Savills och tomma vd-stolar på både JLL och Cushman & Wakefield – den svenska konsultmarknaden har blivit en kokande kittel. För Fastighetssverige ger konsultnestorn Lennart Schuss sin bild av Savills framtid och turerna på konsultmarknaden.


Superkvartett till Savills – vd:n får gå

Karriär Savills har gjort klart med fyra mycket namnkunniga konsulter till sitt Stockholmskontor – bland annat en ny vd.


Amanda Welander.

CBRE rekryterar research-chef

Karriär CBRE rekryterar Amanda Welander, närmast från Brunswick Real Estate, som Head of Research.


CBRE satsar på nytt tjänsteområde

Bolag CBRE erbjuder nu ett nytt tjänsteområde på den svenska marknaden: Building Consultancy, med fokus på projektledning och projektstyrning för fastighetsägare.


CBRE rekryterar ny vice vd

Karriär CBRE har rekryterat en ny vice vd för den svenska verksamheten. Han kommer närmast från Catella.