Image

Frej Adolph till Stendörren

Karriär Frej Adolph har utsetts till ny fastighetschef på Stendörren, som även har rekryterat Annica Holm Englund som ekonomichef.


”Vi har känt en enorm maktlöshet”

Juridik Den stora olagliga bosättningen i Malmö är på väg bort.
Fastighetsägaren berättar i en intervju med Fastighetssverige om den hopplösa moment 22-situationen man har haft, om framtidsplanerna för tomten - och om städkostnaderna man nu tvingas betala.
- Våra kostnader är relativt begränsade i förhållande till den totala kostnaden för Malmö stad, men vi har ålagts att betala 375 000 kronor för städarbetena som nu sker.


Granen tecknar driftavtal med Gunnar Karlsen

Bolag Gunnar Karlsen tog den 1 oktober 2015 över den tekniska förvaltningen av Granens fastighetsbestånd från Stockholm och söderut.


Valad hyr ut stort i Växjö

Uthyrning Valad Europe har hyrt ut 11 980 kvadratmeter industrilokaler i Växjö till Gunnebo Industrier. Uthyrningen görs i fastigheten Krysspricken 2 och avtalstiden är tio år. Uthyrningen genomförs i Valads fond V+ Nordic.


Valad hyr ut i Älvsjö

Uthyrning Valad hyr ut sammanlagt 5 900 kvadratmeter kontor i Älvsjö 360 i Stockholm.


Valad hyr ut i Malmö

Uthyrning Valad Europa har tecknat ett åttaårigt hyreskontrakt med Tillväxtfaktor X på 2 000 kvadratmeter kontor i Malmö.


Valad har hyrt ut
10 000 kvadratmeter i Göteborg

Uthyrning Valad har tecknat 25 nya hyresavtal för över 9 800 kvadratmeter i Storgöteborg under början av året. Alla uthyrningsavtalen tecknades för Valads V+ Nordic-fonds räkning.


Valad hyr ut i Sollentuna

Uthyrning Valad har hyrt ut 3 493 kvadratmeter lager- och kontorsyta i fastigheten Ringpärmen 2 i Sollentuna.


Newsecs Valaduppdrag 165 000 kvadrat

Bolag Nu går Newsec och Vald ut med officiella uppgifter för förvaltningsuppdraget som Fastighetssverige skrev om i veckan. Förvaltningsuppdraget omfattar 36 fastigheter – cirka 165 000 kvadratmeter – i Malmö med omnejd.


Valad hyr ut i Älvsjö

Uthyrning Valad hyr ut 3 400 kvadratmeter kontor i fastigheten Älvsjö 360 i Stockholm.