Forenom öppnar hotell vid Arlanda

Bolag Forenom fortsätter sin expansion i Sverige och öppnar ett nytt lägenhetshotell vid Arlanda flygplats.


Balder utökar beståndet i Norge

Transaktioner Balder köper en fastighet i Oslo av Skanska för 400 miljoner kronor.


Därför storsatsar Forenom i Sverige

Transaktioner Genom förvärvet av Apartment HS befäster Forenom sin position som störst i Norden på långtidsboende. För Fastighetssverige berättar Mats-Erik Lidström, vd på Forenom Sverige, varför det finska bolaget trampar på gaspedalen just nu: ”Räknar med att Stockholm ska gå om”.


Forenom köper Stayat – blir Sveriges största kedja för lägenhetshotell

Bolag Hotellkedjan Forenom köper hela Stayat med 700 hotellägenheter i Stockholm, Malmö och Lund. Affären stärker Forenoms tillväxtstrategi att bli norra Europas största förmedlare av hotellägenheter till företag.


Forenom rekryterar och öppnar nytt

Bolag Forenom fortsätter att satsa i Sverige och öppnar ytterligare ett kontor. Denna gång i Göteborg i samband med att man rekryterar Cajsa Engström, tidigare affärsområdeschef på Göteborg & Co.


Nytt långtidshotell lösning på bostadsbristen för byggjobbare

Bolag I november öppnar Forenom Aparthotel Stockholm South i Flemingsberg, ett långtidshotell där alla lägenheter har eget kök. Hotellet blir det första i det expansiva området, och riktar sig direkt mot byggsektorn.


Forenom rekryterar Annika Öman

Karriär Forenom satsar på att expandera sin verksamhet i Sverige och anställer Annika Öman som ansvarig för nyetableringar.