Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg På Fastighetsmarkandsdagen Digitalisering Göteborg avhandlades och diskuterades digitala trender, utmaningar och hur fastighetsbranschen står rustad. Se bilderna här.


Ecopilot tecknar partneravtal med Nordomatic

Bolag Ecopilot och Nordomatic har tecknat ett nytt partneravtal som innebär att Nordomatic blir återförsäljare och installatör av Ecopilots programvarutjänster för energioptimering av fastigheter.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg

Digitaliserad fastighetsautomation – för miljön och ekonomin

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Smarta digitala lösningar och nya tankesätt inom fastighetsautomation leder till förbättringar för såväl ekonomin som miljön och inomhusklimatet. Hör Ecopilots energiexpert Viktor Lindström på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg.


Ecopilot framgångsrika i brittisk innovationstävling

Bolag Svenska Ecopilot har efter en noggrann urvalsprocess kvalificerat sig till att ingå som en del av ”Wates Sustainable Technology Services Marketplace”. Wates Sustainable Technology Services är en brittisk teknikmäklare som inriktar sig på att välja ut och föra fram innovativ teknik som kan bidra till ökad hållbarhet och energibesparingar. Ecopilot erbjuder programvarutjänster för energioptimering av fastigheter.


Ecopilot tecknar ytterligare avtal i Storbritannien

Bolag Ecopilot AB har tecknat ett nytt partneravtal som innebär att företaget Global Associates säljer och distribuerar Ecopilots mjukvarutjänster för energioptimering i fastigheter. Det nya avtalet omfattar den brittiska marknaden och är en del i Ecopilots strategi att växa på en internationell marknad med mycket stora behov av energieffektivisering och förbättrat inomhusklimat.


Ecopilot och Ventab tecknar samarbetsavtal

Bolag Ecopilot AB och Ventab Styr AB har tecknat ett partneravtal som innebär att Ventab blir återförsäljare och installatör av Ecopilots programvarutjänster för energioptimering av fastigheter. Det nya avtalet är ett viktigt steg i Ecopilots arbete och strategi att bygga upp ett partnernätverk som gör Ecopilot mer tillgängligt både i Sverige och internationellt.