Arcona bygger hotell i Sickla för 300 miljoner

Bolag Nu står det klart att Arcona bygger mer åt Atrium Ljungberg i Sickla. Kontraktet har ett ordervärde på cirka 300 miljoner kronor.


Fastighetskvinnan
Ellinor Persson leder seminariet Fastighetskvinnan tillsammans med Susanne Åhlén, Fasticon Kompetens, Ann Bjurström, Arcona och Sara Östmark, Stenvalvet.

De leder Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Ellinor Persson är moderator för fastighetsbranschens inspirationsseminarium nummer 1. Vid sin sida har hon en initierad branschpanel.


Arcona från hallorder av Stockholms stad

Bygg/Arkitektur Stockholms stad har givit Arcona i uppdrag att bygga Kämpetorpshallarna, en dubbel idrottshall på 4 000 kvadratmeter med tillhörande konstgräsplan i Älvsjö. Projektet som startar i mars ska vara färdigt i augusti 2019 och har ett ordervärde på 127 miljoner kronor.


Saveros lämnar - ny vd på Arcona

Karriär Jeanette Saveros lämnar sin vd-tjänst på Arcona för att stötta utvecklingen av Veidekkes nya affärsområde Bygg Kommersiellt. Ny vd på Arcona blir Peter Kvist.


”Balansgången kan vara knepig”

Karriär Arconas nya affärschef, Per Almgren, berättar hur han ska bygga orderbok och rekrytera personal parallellt. Och hur den nya affärsenheten ska omsätta 400 miljoner om två år.


Han blir affärschef på Arcona

Bolag Arcona hämtar in ny affärschef från SH-bygg.


Arcona bygger om Trikåfabriken för Fabege

Bygg/Arkitektur Arcona har fått i uppdrag av Fabege att bygga om Trikåfabriken i Hammarby sjöstad. Totalt omfattar projektet cirka 25 000 kvadratmeter om- och tillbyggnad.


Veidekke rekryterar regionchef i Stockholm

Karriär Arne Svensson blir regionchef för Veidekke Bygg Bostäder i Stockholm. Han kommer att ha övergripande ansvar för bolagets verksamhet i alla pågående bostadsprojekt i regionen.


Det blir Catrin Hanssons första fokus

Karriär Catrin Hansson byter tjänst och blir ny affärschef på Arcona. För Fastighetssverige berättar avdelningschef Niklas Virving om sina förväntningar på Hansson – och var fokus kommer att ligga fram tills årsskiftet.


Arcona utser ny affärschef

Karriär Catrin Hansson blir ny affärschef på Arcona från 1 oktober. Hon har arbetat 19 år i Arcona-koncernen i olika roller, senast som projektchef i flera år.


Så har utmärkelsen hjälpt Cecilia Vestin

Karriär Årets Unga Fastighetskvinna 2015, Cecilia Vestin, berättar om hur utmärkelsen påverkat karriären och vad som lockar med nya jobbet på Arcona Concept.


Här är koncernchefens krav på nya vd:n

Bolag Arconas vd Jeanette Saveros om de höga förväntningarna på Cecilia Vestin, den långa rekryteringsprocessen och varför man var tvungen att titta externt.

Cecilia Vestin ny vd för Arcona Concept

Bolag Årets Unga Fastighetskvinna 2015, Cecilia Vestin, har utsetts till ny vd för Arcona Concept. Hon ersätter Björn Lindahl som lämnade bolaget för Mengus tidigare i år.


Cecilia Vestin ny vd för Arcona Concept

Bolag Årets Unga Fastighetskvinna 2015, Cecilia Vestin, har utsetts till ny vd för Arcona Concept. Hon ersätter Björn Lindahl som lämnade bolaget för Mengus tidigare i år.


Fastighetskvinnan
Ellinor Persson, Pia Carlberg, Jeanette Saveros och Susanne Åhlén - en moderator och tre expertkommentatorer på seminariet Fastighetskvinnan.

De leder seminariet Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Två vd:ar, en ledarskapskonsult och en dubbel På Spåret-vinnare leder årets upplaga av seminariet Fastighetskvinnan den 7 september.


Arcona får uppdrag av Humlegården

Bygg/Arkitektur Arcona har fått i uppdrag av Humlegården att genomföra entreprenaden i Humlegårdens utvecklingsprojekt i kvarteret Riddaren på Östermalm i Stockholm.


Arcona bygger ny skola och idrottshall i Täby

Bygg/Arkitektur Arcona har fått i uppdrag att genom totalentreprenad utföra såväl projekteringen som byggnads- och markarbetena för Hägerneholmsskolan och Hägerneholmshallen i Täby.


Arcona bygger passivhusskola i Knivsta

Bygg/Arkitektur Arcona har fått i uppdrag av Knivsta kommunfastigheter att bygga nya Vrå skola i Alsike.


Byggstart i Hagastaden

Bygg/Arkitektur I onsdags togs det första spadtaget i Arcona och Veidekkes byggprojekt Patienten/Princeton i Hagastaden.


Per Linder lämnar Arcona – blir konsult-vd

Karriär Per Linder lämnar sin roll som marknadschef på byggföretaget Arcona. Han blir nu vd på fastighetskonsulten RED Management.


Arcona tillsätter i ledningsgruppen

Bolag Katja Bolander följer i Jeanette Saveros spår och lämnar Hifab för Arcona. Bolander blir marknads- och kommunikationschef på företaget. Arcona anställer samtidigt Victoria Lidfeldt som inköpschef.