Image
Haninge ska värmas upp med datorvärme

SBB tar överskottsvärme från Telias datorhall

Bostäder Telia och Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, har ingått ett avtal om utbyte av värme och kyla i SBB:s fastigheter i Haninge kommun, söder om Stockholm. Bland fastigheterna som kommer att värmas upp med överskottsvärme från Telias lokala datahall återfinns bland annat Haninge kommunhus, Söderbymalmsskolan, äldreboendet Terrassen samt flertalet kontorsfastigheter.


Skanska tecknar hyresavtal med Telia för deras danska huvudkontor i kontorshuset Nest45 i Köpenhamn.

Skanska tecknar hyresavtal med Telia i Köpenhamn

Uthyrning Skanska har tecknat ett åttaårigt hyresavtal med Telia om totalt cirka 6 000 kvadratmeter i kontorshuset Nest45 i Ørestad City, Köpenhamn, Danmark. I och med denna uthyrning är byggnaden till cirka 90 procent uthyrd.


Technopolis campus i Gårda

Telia förlänger hos Technopolis

Uthyrning Technopolis förlänger hyresavtal med Telia i Göteborg. Bolaget ser det som ett långsiktigt nyckelavtal som möjliggör att Technopolis koncept nu implementeras fullt ut.


Teliahuset i Luleå.

Ny restaurang öppnar i Teliahuset

Uthyrning I december öppnar den nya restaurangen Varvet i Teliahuset på Västra Varvsgatan i centrala Luleå. Fastigheten är belägen i det expansiva området kring Varvet som innehåller både bostäder och kontor. Just nu utvecklar fastighetsägaren Diös lokalerna till att bli anpassade till modern restaurangverksamhet.


Hållbarhet i fokus i Telias nya lokaler

Energi/miljö När drygt 700 medarbetare flyttar in i Telias nya lokaler i Luleå i veckan består cirka åttio procent av inredningen av återbrukade möbler.


Niam hyr ut 2 000 kvadratmeter i fastigheten Gårda 13:6, som man köpte av AMF Fastigheter förra sommaren.

Niam hyr ut i Göteborg

Uthyrning Niam har tecknat ett nytt hyresavtal med Go Excellent Sweden AB om cirka 2 000 kvadratmeter i fastigheten Gårda 13:6, centralt belägen i Gårda Park i Göteborg.


De får inreda för Telia Sonera

Bygg/Arkitektur Telia Sonera har nu valt arkitekt för inredningsuppdraget för det nya huvudkontoret hos Fabege i Arenastaden, Solna.


Telia Sonera väljer Arenastaden

Uthyrning I stället för Kungsholmen blir det Solna och Arenastaden för Telia Sonera.


Newsflash
Telia Sonera avbryter samarbetet med NCC omfattande cirka 50 000 kvadratmeter i Kristineberg på Kungsholmen i Stockholm.

NCC och Telia Sonera avbryter samarbetet

Uthyrning NCC och Telia Sonera avbryter samarbetet om nytt huvudkontor för Telia Sonera i Kristineberg på västra Kungsholmen i Stockholm.

Telia Sonera väljer Arenastaden

Uthyrning I stället för Kungsholmen blir det Solna och Arenastaden för Telia Sonera.


Coor tecknar nytt serviceavtal med Telia Sonera

Bolag Telia Sonera har valt Coor Service Management när de tecknade ett nytt avtal om internservice till sina butiker och kontor.


Vasallen och Lantmännen hyr ut stort i Luleå

Uthyrning Vasallen och Lantmännen Fastigheter hyr ut 7 200 kvadratmeter till Telia i den nya kontorsbyggnad som planeras byggas i kvarteret Kajan i centrala Luleå. Avtalet löper på 15 år och planerad inflyttning kommer ske i samband med att byggnaden är färdigbyggd i slutet av 2015.


Telia Sonera tecknar hyresavtal omfattande cirka 50 000 kvadratmeter i Kristineberg på Kungsholmen i Stockholm. Inflyttning sker i januari 2017.

NCC i jätteuthyrning i Stockholm

Uthyrning NCC hyr ut 50 000 kvadratmeter på västra Kungsholmen i Stockholm.