Image
Nytt äldreboende på gång i Västerås.

NCC bygger äldreboende i Västerås

Bygg/Arkitektur NCC ska tillsammans med Västerås stad bygga ett äldreboende med 90 lägenheter och gemensamhetsytor vid Öster Mälarstrand i Västerås. Ordervärdet uppgår till 260 miljoner kronor.


NCC bygger skola i Svärtinge.

NCC bygger ny skola i Norrköping

Bygg/Arkitektur NCC ska på uppdrag av Norrevo Fastigheter bygga en ny skola utanför Norrköping.


NCC bygger 95 hyresrätter med FABO i Falkenberg.

NCC bygger 95 hyresrätter med FABO i Falkenberg

Bygg/Arkitektur NCC ska i samverkan med Falkenbergs Bostads AB (FABO) bygga tre flerfamiljshus med totalt 95 hyreslägenheter i Tröingeberg, strax norr om Falkenbergs centrum.


NCC bygger ny moské i Stockholm

Bygg/Arkitektur NCC och Rinkebymoskéns Insamlingsstiftelse har inlett ett samarbete om att uppföra en moské i Rinkeby.


72 procent fick jobb när NCC utbildade utrikesfödda ingenjörer

Bolag Första omgången av arbetsmarknadsutbildningen NCC Nystart för utrikesfödda ingenjörer har avslutats och 72 procent av deltagarna har erbjudits anställning. Utbildningen som görs i samarbete med Kunskapsskolan och Arbetsförmedlingen ska möta NCC:s stora rekryteringbehov samt verka för integration och mångfald.


NCC bygger fem nya förskolor i Västerås

Bygg/Arkitektur NCC och Västerås stad har inlett ett strategiskt partneringsamarbete om att bygga tre nya förskolor med option på två ytterligare.


Sju bolag bygger nytt bostadsområde i Kristianstad

Bygg/Arkitektur Sju byggföretag har valts ut för att bygga ett nytt bostadsområde i Hammar, i utkanten av Kristianstad. Byggstart kan ske hösten 2017.


NCC bygger bostadskvarter i Tyresö

Bygg/Arkitektur NCC ska i samverkan med Tyresö Bostäder AB bygga 206 hyreslägenheter i närheten av Tyresö Centrum. Projektet omfattar även ett parkeringshus med 1 000 kvadratmeter kontorsyta. Ordervärdet uppgår till 420 miljoner kronor och registreras i det fjärde kvartalet.


Han blir ny vice vd för Byggpartner

Bolag Byggpartner förstärker sin koncernledning genom att hämta in en ny vice vd från NCC.


NCC bygger nya hyresrätter i Gävle

Bygg/Arkitektur Om två år står 112 lägenheter i Sätra och 38 lägenheter i Hemsta klara. Ordervärdet: 138 miljoner kronor.