Image
Fredrik Leo, vd för Byggpartner.

Byggpartner höjer utdelningen

Bolag Byggpartner redovisar genomgående positiva siffror och höjer utdelningen till 3,50 kronor (3,25).


Fredrik Leo, vd för Byggpartner.

Byggpartner tecknar kontrakt för bostäder med Gavlegårdarna

Bostäder Nu har Byggpartner och Gavlegårdarna tecknat kontrakt om ett nytt bostadsprojekt i Södra Hemlingby utanför Gävle. Projektet omfattar nyproduktion av 132 hyresrättslägenheter.


Sture Nilsson.

Sture Nilsson blir ny vd för Byggpartner

Karriär Sture Nilsson lämnar vd-posten på Zengun och blir ny vd på Byggpartner. Fredrik Leo övergår till en ny roll inom koncernen.


Fredrik Leo, vd för Byggpartner.

Byggpartner: Rekordhög orderingång och orderstock

Bolag Byggpartner redovisar en något längre omsättning och resultat för Q3 än motsvarande period förra året. Men orderingången och orderstocken är rekordhöga.


Byggpartner rekryterar ny CFO

Bolag Erik Foberg tillträder som ny CFO för Byggpartner den 1 januari 2021. Han är civilekonom och har en bakgrund från corporate finance med erfarenhet från ett flertal banker och fondkommissionärsfirmor.


Fredrik Leo, vd för Byggpartner.

Byggpartner hämtar CFO från H&M

Karriär Martin Lindkvist, närmast från H&M:s koncernstyrning, blir ny CFO på Byggpartner.
Han efterträder Helena Blom, som valt att avsluta sin tjänst.


Projektet Skattsedeln där ByggPartner bygger tre kombinerade bostads- LSS och förskolebyggnader i ett annorlunda format åt HEFAB.

Därför pekar kurvan uppåt igen för Byggpartner

Bolag "Fortsatt kraftig tillväxt, ökad marginal och ökat resultat" – så sammanfattar Byggpartners vd Fredrik Leo årets tredje kvartal. För Fastighetssverige berättar han om ett viktigt trendbrott och hur företaget förändrat sitt sätt att jobba med byggprojekten.


Byggpartner bygger studentlägenheter i Nacka

Bygg/Arkitektur Byggpartner i Dalarna har tecknat avtal att bygga 113 studentlägenheter i kvarteret Riggen i Nacka åt Rodret Bostad.


Byggpartner-CFO blir vice vd

Bolag Helena Blom, Byggpartners CFO, blir även vice vd med ett särskilt ansvar för segmenten Service samt Ställningar och fallskydd. Vd Fredrik Leo fortsätter att ha ett särskilt ansvar för segmentet Entreprenad.


Han tar över som vd i Byggpartner

Bolag Byggpartners tidigare vd, Sverker Källgården, har efter fem år som koncernchef och vd valt att lämna bolaget.


Byggpartner bygger åt Hefab

Bygg/Arkitektur Byggpartner i Dalarna har erhållit uppdraget att bygga 134 lägenheter, en förskola med fyra avdelningar samt två LSS-boenden i Hägerstensåsen i södra Stockholm åt Hefab.


Byggpartner bygger i Avesta

Bygg/Arkitektur Byggpartner har tecknat avtal om att bygga äldreboende och förskola i Avesta åt det kommunala fastighetsbolaget Gamla Byn.


Lundbergs och Byggpartner bygger i Eskilstuna

Bygg/Arkitektur Byggpartner har fått uppdraget att bygga äldreboende, förskola och storkök i kvarteret Nätet i centrala Eskilstuna åt Fastighets AB L E Lundberg. Byggentreprenaden beräknas uppgå till 148 miljoner kronor.


Byggpartner rekryterar från Skanska

Karriär Byggpartner har anställt Mathias Eriksson som ny arbetschef med ansvar för Västerås. Han kommer närmast från Skanska där han haft en roll som projektchef.


Byggpartner får bygguppdrag av Kärnhem

Bostäder Byggpartner har fått uppdraget att bygga 67 lägenheter i Eskilstuna åt Kärnhem Bostadsproduktion. Byggentreprenaden beräknas uppgå till 117 miljoner kronor.


Byggpartner rekryterar från Skanska

Bolag Byggpartner har anställt Martin Huss som ny arbetschef med ansvar för Uppsala. Han kommer närmast från Skanska där han haft en roll som projektutvecklare.


Byggpartner bygger åt Svenska Bostäder

Bygg/Arkitektur Byggpartner har erhållit tilldelning för två stycken flerbostadshus i Stockholm åt Svenska Bostäder. Byggentreprenaden beräknas uppgå till 138 miljoner kronor och går in i orderboken under första kvartalet 2017.


Han blir ny vice vd för Byggpartner

Bolag Byggpartner förstärker sin koncernledning genom att hämta in en ny vice vd från NCC.