Hem » Branschguiden » Media » Fastighetssverige

Fastighetssveriges Branschguide

Fastighetssverige


Fastighetssverige grundades i oktober 2004 och har utvecklats till branschens största och modernaste mediapartner med magasin, nyhetssajt och nyhetsbrev.

På Fastighetssverige strävar vi hela tiden efter utveckling och förnyelse.

Fastighetssverige ingår i koncernen Lokalförlaget i Göteborg AB, ett medieföretag med mångårig erfarenhet av tidnings- och magasinsproduktion riktad främst mot fastighetsbranschen.

Lokalförlaget ger också ut magasinet Lokalnytt i Stockholm, Göteborg, Öresund, Uppsala och Östergötland och står bakom ett flertal marknadsplatser för lediga lokaler, framför allt landets ledande marknadsplats för lediga lokaler, lokalnytt.se. Dessutom producerar Lokalförlaget diverse kundtidningar, manualer och rapporter.

I koncernen ingår även eventen Lokalmarknadsdagen i Göteborg, Fastighetskvinnan, Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland och Sveriges Snyggaste Kontor.


Skrivet om Fastighetssverige

Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade nyligen en kundkryssning i Stockholms skärgård.

Se filmen från Lokalnytts kundkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige nyligen en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Se filmen från kryssningen här.


Ännu en lyckad räkkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Den här gången bjöds på två nyheter; en resa på Mälaren och en magiker.


Succé för första Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det blev succé när Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade Fastighetsmarknadsdagen för första gången i Uppsala, med talare som bland andra Ilija Batljan, Fredrik Wirdenius och Ingalill Berglund.


Läsarrekord för Fastighetssverige

Sverige Fastighetssveriges nyheter blir allt populärare – nu i augusti uppmättes antalet dagliga läsare till drygt 20 000.


Börs-vd och professor diskuterar logistik på Fastighetsmarknadsdagen

Event Under Fastighetsmarknadsdagen kommer en panel med bland annat en börs-vd och en professor diskutera läget för logistikfastigheter i regionen.


Adress

Fastighetssverige
Trädgårdsgatan 1
411 08 Göteborg


Kontakt

Eddie Ekberg
031-139117

eddie@fastighetssverige.se