Image

Stadsbyggnadsdirektören till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Stockholms stadsbyggnadsdirektör Anette Scheibe Lorentzi kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november.
Publicerad den 30 Oktober 2014
Anette Scheibe Lorentzi. Bild: Stockholms stad
Anette Scheibe Lorentzi.

Hur och var ska Stockholm växa för att uppnå ”Vision 2030 – ett Stockholm i världsklass”? Hur ser planerna ut för nya kontor, bostäder och ny handel? Dessa frågor ska Stockholms stadsbyggnadsdirektör Anette Scheibe Lorentzi ge sig i kast med på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 18 november.

Under heldagsseminariet avhandlas i övrigt ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att få koll på nuläget och ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Vd-duellen, Fastighetsfinansiering, Internationella investeringar, Kontorsmarknaden, Samhällsfastigheter, Miljonprogramsinvesteringar - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har dessutom Sveriges Snyggaste Kontor bakats in i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som blir Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – där kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige