Fastighetsmarknadsdagen Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm

Ett heldagsseminarium med tunga branschföreträdare från såväl Sverige som utlandet. Fokus på fastighetsmarknaden i Stockholmsregionen, affärsmöjligheter och framtid. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm 2016

Den tredje upplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm gick av stapeln den 16 november i Spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm. 
 
 

I seminariet med cirka 200 besökare medverkade, bland många andra, Ingemar Rindstig, Annika Winsth, Sven-Olof Johansson, Peter WimanAnna HeideThomas Sipos, Ilija Batljan, Torbjörn Ericsson och Keith Silverang. Moderator var Carolina Neurath.

Mot slutet av dagen avslöjades Dice som vinnare i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor med motiveringen:

"Ett snyggt kontor är framför allt ett kontor som passar och speglar verksamheten som bedrivs i det – ett kontor som gör att verksamheten utvecklas. Företag som sticker ut ska självklart ha ett kontor som sticker ut. Årets vinnare andas, lekfullhet, kreativitet, innovation och mod. Mod att pröva nya lösningar som både visuellt och funktionsmässigt rimmar med företagets ambitioner om att vara världsledande på det de gör. Det här är ett kontor för ett företag som verkligen vågar satsa – som vågar kasta tärningen. Roll the Dice!"

Du kan se hela programmet här

Partners var Devotum, Castellum, Lindahl, Akvarie Leasing, Collector Bank, EY Real Estate, och Novi Real Estate.

Se filmen från eventet här:


 

Fastighetsmarknadsdagen
Stockholm 2016

Var: Grand Hôtel i Stockholm - Spegelsalen

När: Den 16 november, 9.00 – 16.15 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett årligt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet. Under dagen avslöjas dessutom vinnaren i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som även arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Du kan läsa om 2016 års upplaga här och 2015 här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 


Partners:

 
Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.