Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm - 16 November 2016

Hem » Seminarier » Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Onsdag 16 november, 09.00 – cirka 16.45 (registrering från 8.15)

Ett heldagsseminarium med tunga branschföreträdare från såväl Sverige som utlandet. Fokus på fastighetsmarknaden i Stockholmsregionen, affärsmöjligheter och framtid. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.


Vill du att ditt kontor ska ha en chans att vinna Sveriges Snyggaste Kontor 2016 den 16 november på Grand Hotel i Stockholm så nominera det via länk inne i artikeln senast nästa fredag 30 september.

Nästa fredag stänger nomineringen - se de nominerade kontoren här

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nästa fredag stänger nomineringen för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Här kan du läsa ett reportage om ett av de nominerade kontoren och se övriga nominerade bidrag.


Annons
Image

Här är några av de kontor som nominerats hittills. Vill du att ditt kontor ska ha en chans att vinna tävlingen 16 november så nominera det via länk inne i artikeln senast nästnästa fredag 30 september.

Sveriges Snyggaste Kontor 2016: två veckor kvar att nominera

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Ett stort antal intressanta kontor har nominerats i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.
Nomineringen stänger om två veckor i dag.


Gert Wingårdh, Ulrike Rahe och Anders Hallquist är juryn i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.

Här är juryn i årets upplaga

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nomineringsfasen för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor pågår för fullt. Här är juryn som till slut ska vaska fram vinnarkontoren vilka presenteras i samband med Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november.


Annons
Image

Gert Wingårdh tillbaka som ordförande

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Stjärnarkitekten Gert Wingårdh är tillbaka som ordförande i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Nominera ditt kontor via länk inne i artikeln för att det ska ha en chans att koras till Sveriges Snyggaste Kontor 2016.


Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Var: Grand Hôtel i Stockholm - Spegelsalen

När: Den 16 november, 9.00 – 16.45 (registrering och frukostmingel från 8.30).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett årligt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet. Under dagen avslöjas dessutom vinnaren i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som även arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland, Lokalmarknadsdagen februari i Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen i Västerås, Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen september i Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen i Örebro, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. 

Du kan läsa om 2015 års upplaga här och 2014 här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från förra årets event här:


 


Partners: