Fastighetsmarknadsdagen Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm

Ett heldagsseminarium med tunga branschföreträdare från såväl Sverige som utlandet. Fokus på fastighetsmarknaden i Stockholmsregionen, affärsmöjligheter och framtid. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen här

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På onsdagen genomfördes Fastighetsmarknadsdagen Stockholm på Grand Hotel – dagen innehöll allt från en skarp debatt om Donald Trump till prisutdelningen i Sveriges Snyggaste Kontor.Här är de fem finalisterna i årets tävling

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nu har folket sagt sitt – här är de fem finalistkontoren i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.


I dag stänger anmälan till Fastighetsmarknadsdagen Stockholm som arrangeras nästa onsdag på Grand Hotel i Stockholm. Moderator är Carolina Neurath och expertkommentator/sidekick är Ingemar Rindstig.

I dag stänger anmälan – se alla talarna här

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Annika Winsth, Peter Wågström, Sven-Olof Johansson, Ilija Batljan, Thomas Sipos, Keith Silverang, Sophia Mattson Linnala, Agneta Jacobsson, Gert Wingårdh och Maria Rankka. Där har du några av de medverkande på Fastighetsmarknadsdagen Stockholm nästa onsdag som leds av moderator Carolina Neurath med Ingemar Rindstig som expertkommentator. Anmälan stänger i dag.Ingemar Rindstig, Annika Winsth och Sven-Olof Johansson.

Donald Trump som president – och vad händer nu?

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Vi gör en ändring i programmet och inleder nu Fastighetsmarknadsdagen Stockholm med ett panelsamtal om följderna av att Donald Trump blir president i USA. Vad betyder det här för världsekonomin och den svenska fastighetsmarknaden?
Paneldeltagarna är tre av de mest insatta i det svenska näringslivet: Ingemar Rindstig, Annika Winsth och Sven-Olof Johansson. Anmäl dig senast i morgon, fredag!


Agneta Jacobsson, Gert Wingårdh, Annika Winsth, Ilija Batljan, Carolina Neurath, Thomas Sipos, Keith Silverang, Sophia Mattson Linnala, Ingemar Rindstig, Sven-Olof Johansson, Peter Wågström och Maria Rankka kommer till Fastighetsmarknadsdagen Stockholm.

På fredag stänger anmälan – se hela programmet här

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nästa onsdag är det dags för fastighetsbranschen att mötas på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen kommer det bjudas på såväl global som lokal marknadsanalys samt en hel del inspiration och mingel med branschkollegor. Se/ladda ned hela programmet via länk inne i artikeln.Sophia Mattsson Linnala, Torleif Falk, Maria Rankka och Peter Wågström diskuterar Stockholms framtid på Fastighetsmarknadsdagen Stockholm nästa onsdag på Grand Hotel.

Stockholms framtid i fokus

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Hur påverkas Stockholms framtida uttryck av stadens nye stadsarkitekt? Och hur möter staden sina problem med bostads-, integrations- och kompetenskris? Svaren ges den 16 november på Grand Hotel.


Jan Björk, Agneta Jacobsson, Ilija Batljan och Thomas Sipos.

Aktiva köpare om transaktionstrenderna

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm 2016 ser ut att bli ett rekordår – men vad händer 2017?
På Fastighetsmarknadsdagen Stockholm diskuterar några av de mest aktiva köparna läget och framtiden på transaktionsmarknaden.Jonas Gustavsson, Cecilia Söderström och Stefan Sandberg.

Hur behåller man talangerna?

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Kompetensbristen leder till uppskruvade löner och hård konkurrens om de bästa talangerna.
Hur arbetar bolagen – och hur bör de arbeta – för att behålla kompetensen på sina bolag?
En kunnig panel diskuterar en av branschens viktigaste framtidsfrågor på Grand Hotel onsdagen den 16 november.


Gert Wingårdh, Ulrike Rahe och Anders Hallquist är juryn i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. På måndag stänger den öppna omröstningen till årets tävling. Därefter tar juryn över.

På måndag stänger omröstningen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nu på måndag stänger den öppna omröstningen i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.Anders Persson, Arbetsförmedlingen, Lisa Lindström, Doberman och Torbjörn Ericsson, Bankgirot.

Kontorsfokus på Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Prisutdelningen i Fastighetssveriges utmärkelse Sveriges Snyggaste Kontor kommer att föregås av två intressanta kontorspunkter – en om kreativitet på kontoret och en om stora kontorshyresgästers prioriteringar.


Bubbla i Stockholm?

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Han är vd för ett börsnoterat finskt bolag som nyligen gjorde sin första investering i Sverige.
Han tror att Stockholm står inför en fastighetsbubbla.
Den 16 november kommer Keith Silverang till Fastighetsmarknadsdagen Stockholm.Kommunernas jättelika utmaning – nyanländas boende

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Sedan 1 mars i år är samtliga Sveriges kommuner enligt lag skyldiga att tillhandahålla bostäder åt de flyktingar de blir tilldelade. På Fastighetsmarknadsdagen Stockholm görs en stor genomgång av denna högaktuella fråga.


Sven-Olof Johansson

Sven-Olof Johansson om världsläget och framtiden

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Fastighetsmarknadsdagen Stockholm hålls den 16 november, en vecka efter det amerikanska presidentvalet. Fastighetsprofilen och USA-kännaren Sven-Olof Johansson kommer att intervjuas på seminariet om hur det ekonomiska läget i världen påverkas av valresultatet, om det turbulenta världsläget och framtiden för hans Fastpartner och den svenska fastighetsmarknaden.20 265 röster har hittills kommit in till Sveriges Snyggaste Kontor 2016 som avgörs den 16 november på Grand Hotel i Stockholm. Det indikerar ett nytt rekord då antalet röster förra året blev totalt 31 604 röster.

Rekordstort intresse för årets tävling

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm I dag är vi halvvägs in i röstningsperioden för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Alla siffror pekar på att vi kommer få ett nytt rekord i antal röster.


Henninge om kommunernas agerande

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm En majoritet av de svenska kommunerna planerar att sälja fastigheter den närmaste tiden, enligt NAI Svefa. På Fastighetsmarknadsdagen Stockholm berättar bolagets analyschef Åsa Henninge mer om den här trenden. Hur ser det ut i Stockholmsregionen och vilka är drivkrafterna – och möjligheterna?De leder Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november på Grand Hotel leds av moderator Carolina Neurath och expertkommentator Ingemar Rindstig.


Annika Winsth är klar för seminariet Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november.

Annika Winsth till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Annika Winsth, en av Sveriges mest välrenommerade ekonomer, håller ett föredrag om det makroekonomiska läget på Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november.Rekordmånga kontor har nominerats till Sveriges Snyggaste Kontor 2016 som avgörs den 16 november på Grand Hotel i Stockholm. Rösta fram ditt favoritkontor fram till och med den 31 oktober.

73 nominerade kontor – nytt rekord

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Natten mellan fredag och lördag stängde nomineringsfasen för Sveriges Snyggaste Kontor 2016 och det kunde konstateras att rekordmånga kontor nominerats.


Vill du att ditt kontor ska ha en chans att vinna Sveriges Snyggaste Kontor 2016 den 16 november på Grand Hotel i Stockholm så nominera det via länk inne i artikeln senast i morgon fredag den 30 september.

I morgon stänger nomineringen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm I morgon stänger nomineringen till årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Hittills är 27 kontor från Luleå till Lund nominerade. Nominera ditt kontor via länk inne i artikeln.Vill du att ditt kontor ska ha en chans att vinna Sveriges Snyggaste Kontor 2016 den 16 november på Grand Hotel i Stockholm så nominera det via länk inne i artikeln senast nästa fredag 30 september.

Nästa fredag stänger nomineringen - se de nominerade kontoren här

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nästa fredag stänger nomineringen för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Här kan du läsa ett reportage om ett av de nominerade kontoren och se övriga nominerade bidrag.


Här är några av de kontor som nominerats hittills. Vill du att ditt kontor ska ha en chans att vinna tävlingen 16 november så nominera det via länk inne i artikeln senast nästnästa fredag 30 september.

Sveriges Snyggaste Kontor 2016: två veckor kvar att nominera

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Ett stort antal intressanta kontor har nominerats i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.
Nomineringen stänger om två veckor i dag.Gert Wingårdh, Ulrike Rahe och Anders Hallquist är juryn i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.

Här är juryn i årets upplaga

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nomineringsfasen för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor pågår för fullt. Här är juryn som till slut ska vaska fram vinnarkontoren vilka presenteras i samband med Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november.


Gert Wingårdh tillbaka som ordförande

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Stjärnarkitekten Gert Wingårdh är tillbaka som ordförande i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Nominera ditt kontor via länk inne i artikeln för att det ska ha en chans att koras till Sveriges Snyggaste Kontor 2016.Dice vann Sveriges Snyggaste Kontor 2016!

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På onsdagseftermiddagen hyllades vinnarna i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor på Grand Hotel i Stockholm. Vinnare blev Dice – som därmed vann tävlingen för andra gången.Fastighetsmarknadsdagen
Stockholm

Var: Grand Hôtel i Stockholm - Spegelsalen

När: Den 16 november, 9.00 – 16.15 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett årligt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet. Under dagen avslöjas dessutom vinnaren i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som även arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Du kan läsa om 2015 års upplaga här och 2014 här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Se filmen från eventet här:


 


Partners:

 


 

 

 

 

 
Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.