Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm - 16 November 2016

Hem » Seminarier » Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Onsdag 16 november, 09.00 – cirka 16.45 (registrering från 8.15)

Ett heldagsseminarium med tunga branschföreträdare från såväl Sverige som utlandet. Fokus på fastighetsmarknaden i Stockholmsregionen, affärsmöjligheter och framtid. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.


Gert Wingårdh tillbaka som ordförande

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Stjärnarkitekten Gert Wingårdh är tillbaka som ordförande i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Nominera ditt kontor via länk inne i artikeln för att det ska ha en chans att koras till Sveriges Snyggaste Kontor 2016.


Annons
Image

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Var: Grand Hôtel i Stockholm - Spegelsalen

När: Den 16 november, 9.00 – 16.45 (registrering och frukostmingel från 8.30).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett årligt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet. Under dagen avslöjas dessutom vinnaren i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som även arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland, Lokalmarknadsdagen februari i Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen i Västerås, Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen september i Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen i Örebro, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. 

Du kan läsa om 2015 års upplaga här och 2014 här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från förra årets event här:


 


Partners: