Image
Fastighetsmarknadsdagen Jönköping hålls på Elite Stora Hotellet den 2 april. "Det är extraordinära omständigheter och vi följer naturligtvis utvecklingen timme för timme, men vi känner oss i nuläget säkra på att vi ska kunna genomföra seminariet på ett bra sätt", säger Rolf Andersson, vd för Fastighetssverige
Fastighetsmarknadsdagen Jönköping hålls på Elite Stora Hotellet den 2 april. "Det är extraordinära omständigheter och vi följer naturligtvis utvecklingen timme för timme, men vi känner oss i nuläget säkra på att vi ska kunna genomföra seminariet på ett bra sätt", säger Rolf Andersson, vd för Fastighetssverige Bild: Pandox/Emma Rex

Så genomför vi Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Fastighetssverige vidtar flera åtgärder för att kunna genomföra seminariet Fastighetsmarknadsdagen Jönköping trots det nya coronaviruset. Bland annat kommer seminariet att live-streamas för deltagare som inte kan komma på själva seminariet och vi håller den fysiska maxgränsen på 50 personer.
Publicerad den 27 Mars 2020

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping hålls, som planerat, på Elite Stora Hotellet i Jönköping den 2 april – dock med en maxgräns på 50 personer som får vara på plats fysiskt i lokalen.

– Det är extraordinära omständigheter och vi följer naturligtvis utvecklingen timme för timme, men vi känner oss i nuläget säkra på att vi ska kunna genomföra seminariet på ett bra sätt, säger Rolf Andersson, vd för Fastighetssverige.

Hela eventet kommer att live-streamas. Personer som är anmälda till eventet, men som inte kan komma, ska få en inloggning och kunna följa eventet via live-streaming.

– Det är i nuläget oerhört viktigt att ingen kommer till vårt seminarium med hosta eller liknande. Det förstår alla. Samtidigt vill vi att man ska kunna ta del av seminariet även om man är sjuk, säger Rolf Andersson.

Elite Stora Hotellet har givetvis också vidtagit åtgärder. Bland annat har städningsrutinerna skärpts ytterligare, inte minst kring toaletterna. All serveringspersonal, kökspersonal och städpersonal jobbar med handskar. Lunchmaten läggs upp på tallrik à la minute och frukostmackor och eftermiddagsfika plastas in, och så vidare.

– Det finns ett liv också under och efter coronavirusets framfart. Hur påverkas marknaden? Vilka möjligheter uppstår? Det är viktiga frågor att diskutera, säger Rolf Andersson.

Du ser seminarieprogrammet här. Det finns fortfarande platser kvar – du anmäler dig här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:









Partner:




Mer från Fastighetssverige