Image

Hon blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Journalisten och programledaren Alexandra Pascalidou blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november.
Publicerad den 15 Oktober 2014
Alexandra Pascalidou. Bild: Johan Lindskog
Alexandra Pascalidou.

Alexandra Pascalidou blev känd för allmänheten 1995 som programledare för det mångkulturella magasinet Mosaik i SVT. Programmets tittarsiffror tredubblades under de tre år Alexandra ledde programmet. Sen dess har hon varit programledare för Melodifestivalen i både Grekland och Sverige, OS i Aten för SVT, Nyhetsmorgon, Förkväll, dokumentärer om Hatbrott i TV4, Uppesittarkväll, På flykt-galan och mycket annat.

Hon har förutom TV-sända galor och debatter även presenterat White Guide Galan på Grand Hotel, ABB:s och IBM:s Framtidsdagar, Ica-galan men också svårare uppdrag som den stora manifestationen för Brandkatastrofens Offer på Scandinavium i Göteborg. På Eurovision 2013 i Malmö modererade Alexandra presskonferenserna och gjorde vinnarintervjun på Euroclub.

Och nu ska hon vara moderator för Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 18 november.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige