Image
Magnus Svantegård är en av talarna på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj.
Magnus Svantegård är en av talarna på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering: En internationell utblick

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Magnus Svantegård, en av världens ledande auktoriteter inom proptech, håller i en högintressant internationell utblick på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront den 8 maj. Missa inte att boka tidigt-erbjudandet stänger i morgon fredag.
Publicerad den 4 April 2019

I den bästa av världar leder digitalisering till ett effektivare arbetssätt. Det gäller så väl i, runt om som emellan byggnaderna. Hur ser det ut runt om i världen, hur jobbar man i andra länder? Hur långt har man kommit och vad kan vi lära oss av dem? Svaren på dessa, och flera andra, frågor levereras av Magnus Svantegård. Han är partner på Stronghold Invest sedan 2019 och senior advisor på Datscha. Han är också utbildad civilingenjör på KTH och har arbetat för Datscha sedan år 2000. Magnus Svantegård är även medgrundare till Nordic Proptech Initiative.

Den 8 maj samlas den teknik- och framtidsintresserade delen av fastighetsbranschen på Waterfront i Stockholm - säkra din plats här! (utnyttja vår boka tidigt-rabatt, fram till i morgon fredag den 5 april kan du anmäla fyra personer från ditt företag men endast betala för tre.)

Programmet hittar du här!

Digitaliserings- och proptechfrågorna är de hetaste frågorna i fastighetsbranschen. Hur påverkas fastighetsbranschen av att hälften av alla yrken kan vara bortautomatiserade om 20 år? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

Partnerföretag är Datscha och Schneider Electric.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2020

Var: Epicenter Stockholm, Mäster Samuelsgatan 36​​

När: 19 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Två av branschens starkaste strömningar just nu är digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och minskade klimatavtryck. Under den här dagen uppdaterar du dig om de senaste trenderna inom digitalisering och fastighetsförvaltning.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:

 

Se filmen från 2019 års event här:


 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY