Image

Fullt uthyrt i Viskaholm

Uthyrning Med Nordea som ny hyresgäst i Viskaholm – Borås Wäfveris gamla huvudkontor – är de nyrenoverade lokalerna nu fullt uthyrda.


Det nya kvarteret som Riksbyggen vill bygga i Borås.

Så vill Riksbyggen förvandla skogsområde

Bostäder Riksbyggen pekar ut ett skogsområde som lämpligt för ett nytt kvarter med 225 bostäder som riktar sig till äldre och barnfamiljer.


Riksbyggen köper i Jönköping

Transaktioner Genom att förvärva del av fastigheten Vårdaren 8 planerar nu Riksbyggen för 200-250 lägenheter i området Rosenlund i Jönköping. Planen är att majoriteten av de nya bostäderna blir bostadsrätter och en mindre andel blir hyresrätter. Säljare är Bostadsbyggen.


Riksbyggen flyttar in i Viskaholm

Uthyrning 100 år efter att Väveribolagets lokaler restes får fastigheten Viskaholm i Borås ny kostym. Riksbyggen och dotterbolaget 7-fast flyttar nu in i gemensamma lokaler i fastigheten.


Väveribolagets gamla lokaler blir moderna kontor

Uthyrning Väveribolagets gamla lokaler i Borås, fastigheten Viskaholm som ägs av Riksbyggen och AB Bostäder, ska få ny kostym och nya verksamheter tar plats under 2018.


Riksbyggen köper fastighet i Jönköping

Transaktioner Riksbyggen har köpt en fastighet i den nya stadsdelen Södra Munksjön i Jönköping.


Riksbyggen bygger i Ulricehamn

Bygg/Arkitektur Genom att förvärva del av fastigheten Hester 5:20 öppnas nu möjligheten för Riksbyggen att bygga 35 par- och radhus i bostadsområdet Herralyckan i Ulricehamn. Byggstarten är planerad till 2018.


AB Bostäder in i Viskaholm

Transaktioner Efter att många års planer på köpcentrum gick i stöpet sålde Steen & Ström Borås Wäfveris före detta huvudkontor i Borås till Riksbyggen.
Nu går kommunala AB Bostäder i Borås in i projektet (kvarteret Viskaholm) och ska utveckla kvarteret tillsammans med Riksbyggen.