Image

Stort utvecklingsprojekt ska öka avkastning i baltisk fastighetsfond

Bolag Baltic Horizon ska genom att föra samman Coca-Cola Plaza och Postimaja öka den totala uthyrningsbara ytan med en tredjedel och nå sju procent avkastning.


Svensk fastighetsstartup vinner baltiskt digitalpris

Bolag Det svenska startup-företaget smartkontroll.se har vunnit Baltic Horizon Fund award för bästa digitala idé när det gäller förvaltning av kommersiella fastigheter.


Ny tävling för digitala fastighetsidéer

Event Baltic Horizon, den baltiska fastighetsfonden som är listad på Nasdaq, presenterar nu ett nytt initiativ som uppmuntrar svenskar att utveckla idéer för att digitalisera förvaltningen av kommersiella fastigheter. Fonden, som nyligen offentliggjorde en nyemission för att växa ytterligare, kommer erbjuda vinnaren en möjlighet att utveckla och testa sin idé på plats i Tallinn, Estland och även få stå i centrum för en ceremoni på den estniska ambassaden i Stockholm.


Fem skäl att investera i öst

Ekonomi/Finansiering Tarmo Karotam vd på Baltic Horizon – den noterade fonden som investerar i kommersiella fastigheter i Baltikum, levererar fem tips för svenska investerare som är nyfikna på att ta del av de högre avkastningarna, men fortfarande känner sig lite osäkra.


Så ska svenska investerare lockas till Baltikum

Ekonomi/Finansiering Baltic Horizons vd Tarmo Karotam om upp- och nedgångar de senaste åren på den baltiska marknaden – och därför är de baltiska staterna en bra investering. ”Mycket mer mogna”.